Mega Radyo 23 Yıldır Yayında!

15 Ağustos 2017 Salı 16:59
Bu haber 1638 kez okundu

Mega Medya Grubu yayın kuruluşlarımızdan, İskenderun’un tek radyosu olarak yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren Radyo Mega 23. Yaşında.

Mega Radyo 23 Yıldır Yayında!
Mega Medya Grubu yayın kuruluşlarımızdan, İskenderun’un tek radyosu olarak yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren Radyo Mega 23. Yaşında.

Kurulduğu 15 Ağustos 1994 tarihinden bu yana tüm olumsuz koşullara ve zorluklara rağmen 23 yıldır ilkeli, dürüst, objektif yayıncılık anlayışıyla dimdik ayakta durmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Mega Yayın Grubu olarak 1993 yılında Mega TV ile başlayan medya yolculuğumuza, bir yıl sonra Radyo Mega’yı, daha sonra Mega Haber gazetesini dahil ederek devam ettik. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına olanaklar el verdiğince kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Çok yakında Arsuz bölgesine tesis edeceğimiz Radyo vericisi kanalıyla Arsuz halkına da daha yakın olacağımızın ve daha güçlü bir şekilde sesleneceğimizin müjdesini vermekten mutluluk duyuyoruz.

23 yıldır olaylar ve toplumsal değerlerimizle halkımızın arasında ‘Güven’ ve ‘Samimiyet’e dayanan sağlam bir köprü olmaya çalışmaktan vazgeçmedik. Bundan böyle de bölgemizin değerlerini ve gelişmeleri canlı yayınlarla sizlerle daha sık buluşturmaya devam edeceğiz.

 

Yakın tarihte yayın grubumuza dahil ettiğimiz www.megamedya.org , www.hataybasin.com  ve www.megahaber.com internet haber sitelerimizin yanı sıra www.megaradyoiskenderun.com adresinden Mega Radyo yayınımızı ve www.megatviskenderun.com adresinden Mega TV yayınımızı hizmete sunarak internet sitelerimizle de kulvarımızda yayın alanımızın sınırlarını aşıp daha geniş coğrafyaya açılmayı, bölgenin ve sizlerin güçlü sesi olmayı hedefledik. Radyo, TV yayınlarımızı bu kanallardan da takip edebilirsiniz.

 

23 yıldır pozitif kamu hizmeti sorumluluğuyla, İlkeli, dürüst ve objektif yayıncılık anlayışla haklının ve halkın yanında yer alan fedakâr ekibimizle sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Mega Medya Grubu olarak sizlerin güven ve desteğiyle halkın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edeceğiz.

Bugüne kadar bize hissettirdiğiniz güven ve desteklerinizden dolayı siz değerli halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Kentin tek radyosuna sahip çıkan, bizleri dinleyen tüm Mega Radyo sevenlerine selam olsun… Teşekkürler İskenderun…

 

Semir YAZICI

Mega Medya Grubu Genel Müdürü

Yorum Gönder