Mega Radyo’da Şiirler Türküyle Harmanlandı

15 Aralık 2022 Perşembe 18:13
Bu haber 326 kez okundu

Kültür mirasları olan Şair Eşref Azğın Türkeri, Hatay’ın değerleri olan şair Rıfat Kara ve Sanatçı Abdullah Cila ‘Gönül Harmanı’ Programında birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Mega Radyo'da Şiirler Türküyle Harmanlandı

Kültür mirasları olan Şair Eşref Azğın Türkeri, Hatay’ın değerleri olan şair Rıfat Kara ve Sanatçı Abdullah Cila ‘Gönül Harmanı’ Programında birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Şair Eşref Azğın Türkeri programların devam edeceğini ve her geçen gün daha da güzel olduğunu ifade ederek, “Sadede İskenderun’dan değil Türkiye’nin 4 bir tarafından izlendiğini ve beğenildiğini görüyorum. Programın devamı konusunda istekler var. Milletin türküye ve şiire susadığını fark ediyorum. Yüreğimiz yettiğince de devam ettirmeye çalışacağız” dedi.

Canlı yayında konuşan Şair Rıfat Kara “Hayalinle süslediklerim” adlı kitabının tüm gelirlerini SMA hastası Yusuf Mert’e bağışladığını belirterek, “Daha fazla yardım etmek isterdim. Ama elimden gelen anca bu kadar. İnşallah o yavrumuz sağlığına kavuşur. İş adamlarının da el atmasını diliyorum” dedi.

Sanatçı Abdullah Cila ise programa katıldığından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Çok güzel bir program. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yüzlerce dinleyici, seslendirilen türkülere hem hep bir ağızdan eşlik etti, hem de duygu dolu anlar yaşadı.

Arsuz’dan, Antakya’dan, İskenderun’dan, Belen’den kısacası Hatay’ın dört bir yanından binlerce Hataylı, Mega Radyo stüdyolarından canlı yayınlanan ‘Gönül Harmanı' programını, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınla izledi.

Uzun süre konuşulacak, mutlu, huzurlu ve eğlenceli programın yönetmenliğini Mustafa Mert, Şirvan Selçuk ve Ali Kemal Zerenli yaptı.

(Haber:Ali Kemal Zerenli)




Yorum Gönder