Mega Radyo’da ‘Trafik ve İnsan’ Konuşuldu

29 Kasım 2018 Perşembe 17:25
Bu haber 811 kez okundu

Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jnd. Kd. Bş.Çvş. Ramazan Üstüner, Mega Radyo’da “Trafik ve İnsan” programında Mega Medya Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın canlı yayın konuğu oldu.

Mega Radyo'da ‘Trafik ve İnsan' Konuşuldu

  Hatay İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jnd. Kd. Bş.Çvş. Ramazan Üstüner,  Mega Radyo’da “Trafik ve İnsan” programında Mega Medya Genel Yayın Yönetmeni Semir Yazıcı’nın canlı yayın konuğu oldu.

Yaklaşık iki saat devam eden programda Jnd. Trfk. Şb. Md. Ramazan Üstüner; Jandarma Trafik şubesinin il genelindeki çalışmaları hakkında bilgiler verirken Türkiye genelindeki trafik kazaları ve nedenleri hakkında istatistiki bilgileri paylaştı.

Trafik kuralları ve sorunları ile ilgili konularda bilgi paylaşımında bulunan Üstüner, Sürücülere gereksiz sürat yapmamaları, araç kullanırken telefonla konuşmamaları gerektiği, trafikte sorumlu, saygılı ve dikkatli olmaları gerektiğini ifade ederek emniyet kemeri takmaları, kurallara kesin uymaları konusunda uyardı.  Aksi takdirde can ve mal kaybına neden olabilecek kazaların kaçınılmaz olduğunu radyo aracılığıyla dinleyenlerle paylaştı.

Mega Radyo stüdyolarından FM 97.7 frekansından canlı yayınlanan ve dinleyenlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen program aynı anda www.megaradyoiskenderun.com  adresinden de yayınlandı.

Yorum Gönder