Mehmet Arslan Hoca Halkın Gönlünde Yer Etmeye Devam Ediyor

24 Mart 2023 Cuma 13:24
Bu haber 378 kez okundu

'Vatandaşlarımızın Yaralarını Sarmaya Yanlarında Olmaya Devam Edeceğim'

Mehmet Arslan Hoca Halkın Gönlünde Yer Etmeye Devam Ediyor

'Vatandaşlarımızın Yaralarını Sarmaya Yanlarında Olmaya Devam Edeceğim'

Hatay'ın sevilen İlahiyatçı genç inanç önderi Mehmet Arslan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde büyük hasar alan Hatay’da hayırseverlerin de desteğiyle vatandaşın her türlü yardımına koşmaya, katkı sunmaya devam ediyor.

Bir siyasi partide aday adayı olup olmayacağı merak edilen ve yapılan seçim anketlerinde halkın yoğun bir teveccühünü alarak ilk sıralarda olan Hatay'ın sevilen İlahiyatçı genç inanç önderi Mehmet Arslan, “Ülkemiz ve özellikle yaşadığımız Hatay’ın ve İskenderun’un yaşadığı büyük afette tek gayemiz vatandaşa koşmak, onlara ulaşmak, elden ne gelirse yardımda bulunmak. Bu dönemde siyaseti düşünmem asla olamaz. Halkımızın yanında olmaya yaralarını sarmaya devam edeceğim. Bir insana yardım etmek, tüm insanlığa yardım etmektir. İnsanlarımızın yanında olmayı her şeyin üstünde tutuyorum. Hiçbir yere aday değilim. Vatandaşlarımıza yardım etmeye, onlara koşmaya devam edeceğim” sözleriyle vatandaşın yüreğine dokunan Mehmet Arslan hoca gönüllerde yer etmeye devam ediyor.

Yaşanan felaket sonrası ilk andan itibaren vatandaşa yardım etmeye koşan ve bunun her şeyin üstünde olduğunu vurgulayan Hatay'ın sevilen İlahiyatçı genç inanç önderi Mehmet Arslan’ın bu zor günlerde yardımlara koşması vatandaşın yüreklerine dokunması takdirle karşılandı.

Vatandaşla olan gönül köprüsünü daha da büyüten Mehmet Arslan, “Bizler yaraları sarmaya, vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Vatandaşımızın yanında olmaya, elimizden ne gelirse onlara koşmaya devam edeceğiz. Şimdi yaralarımızı hep birlikte sarma zamanı” diyerek siyasetin uzağında olduğunu söyledi.

Siyasi gösterişten uzak, yüreği merhamet dolu Hatay'ın sevilen İlahiyatçı genç inanç önderi Mehmet Arslan’ın bu zor günlerde yüreklere dokunması vatandaşın duasını alarak takdir topladı.





Yorum Gönder