Mehmet Duduoğlu: ‘Seçimi Kazanacağız’

14 Mart 2024 Perşembe 17:15
Bu haber 56 kez okundu

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın partisinin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday ve projelerini tanıttığı “Proje Tanıtım Toplantısı”na katıldı.

Mehmet Duduoğlu: ‘Seçimi Kazanacağız'

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Adayı Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın partisinin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan aday ve projelerini tanıttığı “Proje Tanıtım Toplantısı”na katıldı.

Hatay’ın CHP İlçe teşkilat yöneticileri, İlçe başkan adayları, meclis üyesi adayları, partililer halkın katılımıyla gerçekleşti.

Bu gün (13 Mart 2024 Çarşamba) HBB Antakya Yerleşkesi EXPO Alanı Amfi Tiyatroda saat 14:00’te düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısında CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, konuşmasına protokolü selamlayarak başladı. Coşkulu bir ortamda gerçekleşen tanıtımda “seçimi kazanacağız” mesajları verildi.

İskenderun’un ile ilgili projelerin tanıtımında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, ülkemizin çok önemli bir seçim döneminden geçtiğini anımsatarak; “Son yılların en önemli seçimini yaşayacağız. 31 Mart seçimleri öyle önemli bir seçim ki bu bir yerel seçim değildir. Aynı zamanda bu bir genel seçimdir. Birilerine güle güle diyeceğimiz seçimdir. Birilerine güle güle deme zamanı geldi.” Dedi.

Dünyanın çok kötü günlerden geçtiğine işaret eden Duduoğlu,  savaşlar, pandemi, yangın ve sel gibi afetlere en son yaşadığımız depremi de ekleyerek “Yüzyılın afeti dediğimiz depremi yaşadık. Giden canlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Hepimiz yıkık dökük vaziyetteyiz, psikolojimiz çok kötü insanlarımızın yardıma ihtiyacı olduğu zamanda buraya gelmeyen bir hükümet var, devlet değil buraya gelmeyen hükümettir. Hükümet depremden sonra Hatay’ı unuttu Hatay'ın hükümete bir şeyleri hatırlatma zamanı gelmiştir. Bu sözleri sarf eden hükümete Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz söyleme zamanıdır. Bu seçim işte o sözü söyleyeceğimiz zamandır” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekilleri, İl Başkanı Hakan Tiryaki, İlçe Başkanı Hüseyin Derin ve Hatay’ın diğer ilçeleri, teşkilatların kadın ve gençlik kolları, partililer, CHP Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları, partinin eski Bakanlarından Nihat Matkap, katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden toplantıda CHP Hatay ilçe belediye başkan adayları; projelerini tanıttı.

İlçe tanıtımlarının ardından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, 6 Şubat öncesine ait beleye çalışmalarını, ardından deprem sonrası Hatay için HBB’nin yaptığı çalışmaları 31 Mart seçiminden sonra hayata geçirilecek projeleri anlattı. Programın sonunda tün ilçe Belediye Başkan Adayları, ilçe teşkilat yöneticileri ile sahnede günün anısına katılımcıları selamladılar.





Yorum Gönder