Mete Aslan Sahada

22 Şubat 2019 Cuma 17:39
Bu haber 500 kez okundu

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Muharip Gaziler Derneği, İşçi Emeklileri Derneği, Şahin Taksi Durağı, ev ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Mete Aslan Sahada

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Muharip Gaziler Derneği, İşçi Emeklileri Derneği, Şahin Taksi Durağı, ev ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Muharip Gaziler Derneği Ziyareti

Seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliğini ziyaret eden Mete Aslan, “Gazilere çok şey borçluyuz. Allah hepinize uzun ömürler versin” dedi.

Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette adaylığı hakkında da bilgiler veren Mete Aslan, “Halkın isteği doğrultusunda aday oldum. Sizlerin de desteği ile yeniden İskenderun’a güzel işer yapacağız. Sizlerin bizlerdeki değeri çok büyük. Hepiniz birer kahramansınız. Allah sizden razı olsun. Sizlerin çeşitli bölgelerde vatan için verdiğiniz mücadeleler sayesinde bugün ülkemiz var. Bu vesile ile vatan için şehit olmuş tüm şehitlerimizle birlikte gazilerimize de Allah uzun ömürler versin” dedi.

İşçi Emeklileri Derneği Ziyareti

Daha sonra İşçi emeklileri Derneğine geçen Başkan Adayı Mete Aslan, burada da emekliler ile sohbet etme imkanı buldu. İskenderun’da bir şeylerin iyi gitmediğini gördüğü için aday olduğunu ifade eden Mete Aslan, “Sizler de görüyorsunuz ki İskenderun eskisi gibi değil. Daha da kötüye gidebilir” dedi.

Bu kötü gidişe dur demek için İskenderun İttifakını kurduklarını söyleyen Mete Aslan, “Sizlerin İskenderun’un yönetilmesinde rahatsızlıklarınızın olduğunu biliyorum. Sizler gibi birçok kesimin bu sebepten dolayı beni sahaya indirmesi ile İskenderun’un kaderini değiştirmek istiyoruz. El birliği ile de bunu başaracağız” dedi.

Ülkemizde işçi emeklilerinin mevcut durumlarından memnun olmadıklarına da dikkat çeken Mete Aslan, “Maaşlarınız ve gelen zamlarınız ne yazık ki ekonomik şartların çok altında. Bu şartlarda ayakta kalmaya çalışıyorsunuz. Ülke genelindeki sıkıntıların başında da ekonomik şartlar geliyor. Biz en azından İskenderun’da huzuru ve güveni sağlamak için bir şeyler yapalım diyoruz. Bu ekonomik şartlar altında vatandaşlarımız en azından temiz huzurlu bir kentte yaşamasını istiyoruz. Bu sebepten dolayı da sahaya çıktık ve bu sorunları gidermek için mücadele edeceğiz” dedi.

Ata Eren Ailesi Ziyareti

Gün boyu ziyaretlerin ardından Ata Eren ve ailesinin misafiri olan Mete Aslan, İskenderun’da huzurun ve hizmetlerin gelmesi için İskenderun halkının iyi düşünmesi gerektiğini söyledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Mete Aslan, “Sizlerin yoğun şikayetleri karşısında ne yapabiliriz diye düşündük. İki aday çıktı. Baktık bu iki aday da bu kenti yönetemez. Belediyecilik farklı bir meslektir. Bu bakımdan arkadaşların da isteği üzerine aday oldum” dedi.

İskenderun’un kaybedecek zamanının olmadığını ifade eden Mete Aslan, “İskenderun zaten 10 yıldır kaybediyor. Bir gün dahi kaybedecek lüksümüz yok. Burnuma gelen bazı kokular beni aday olmaya teşvike etti. Ülkenin varlıklarını satmaya yetkili bir kişinin kardeşinin buradan aday gösterilmesi beni rahatsız etti. İskenderun’un sınırlarını sokaklarını caddelerini bilmeyen biri İskenderun’u nasıl yönetebilir. Herkes kendi işini yapsın diyorum her zaman. 40 yıllık belediyeciliğim var ve bunu İskenderun halkı iyi biliyor. O yüzden artık yeniden harekete geçme zamanı” dedi.

Şahin Taksi Durağı Ziyareti

Şahin Taksi Durağında taksicilerinde misafir olan Mete Aslan’a taksiciler de büyük ilgi gösterdi. Durağın kendisi tarafından belediye başkanlığı döneminde verildiğini söyleyen taksiciler bunun için Mete Aslan’a bir kez daha teşekkür ettiler.

İskenderun’da yeniden hizmetlerine devam etmek istediğini söyleyen Mete Aslan, “Sizlerin bu ilgi ve alakası karşısında görüyorum ki hizmetlerimi özlediniz. Demek ki bensiz geçen dönemlerden memnun değilsiniz. O halde sizlerin de destekleriyle İskenderun’u yeniden değişime sokacağız” dedi.

İskenderun ittifakının önemine de dikkat çeken Mete Aslan, “Ankara’nın dayatması ile ittifak kuruluyor. Bu ittifakı seçmene de kimse sormadı. Hangi partinin hangi parti ile ittifak yaptığının bir önemi yok. Önemli olan yaşadığımız kentin sorunlarına çare olabilmek. Biz İskenderun ittifakı olarak her partinin seçmeni ile birlikte yürüyoruz. Çünkü Ankara’dakiler buranın sosyal yapısını nereden bilecekler. Bu dayatmalara karşı biz de İskenderun ittifakı ile bu kenti bütün İskenderun halkıyla yöneteceğiz” dedi.

Yorum Gönder