Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor

27 Kasım 2018 Salı 13:47
Bu haber 641 kez okundu

İskenderun Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Metruk Binaların Yıkımı Devam Ediyor
İskenderun Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

İskenderun Belediyesi ekipleri, Gürsel Mahallesinde oluşturduğu kötü görünümün yanında insan ve çevre güvenliği açısından tehlike arz eden sahipsiz bir binayı daha yıktı.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizin her noktasında temas ederek birçok sorunu çözüme kavuşturduk. Uzun yıllar çözüm üretilemeyen veya ötelenen sorunların kararlılıkla üzerine giderek çözüme kavuşturduk. Bu kapsamda metruk binaların yıkımını gerçekleştirerek kötü görüntüyü ortadan kaldırmanın yanı sıra hemşerilerimiz açısından tehlike arz etmesinin de önüne geçiyoruz. Bu noktada bize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz ise mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek , “Bir süre önce belediye başkanımıza mahallemizde yaşadığımız bazı sıkıntıları bildirmiştik. Sağ olsun hemen ilgili ekipleri gönderdi. Yapılan tespit çalışmalarının ardından çalışmalar başladı. Mahallemizde tehlike arz eden metruk bir bina vardı. Yıkımı gerçekleştirildi. Ağaçlarımız budanıyor. Yapılan çalışmalar için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Gönder