MHP Teşkilatından Sanayi Esnafına Ziyaret

01 Eylül 2020 Salı 16:30
Bu haber 726 kez okundu

MHP İskenderun İlçe teşkilatı, İskenderun sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi.

MHP Teşkilatından Sanayi Esnafına Ziyaret
MHP İskenderun İlçe teşkilatı, İskenderun sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve sıkıntıları yerinde dinledi.  MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin’in de eşlik ettiği ziyaretlerde MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, sanayi sitesi esnaflarından Şükrü Yutmaz ve çevre esnafının ardından, Kahramanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kahraman ile biraraya geldi.

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, sanayi esnafından yeni sanayi sitesi ile ilgili çok fazla talep aldıklarını ve sorunları yerinde dinlemek için esnafla bir araya geldiklerini söyledi.

İskenderun sanayi esnafının modern bir sanayi sitesine kavuşacağını söyleyen Milletvekili Kaşıkçı, “İskenderun sanayi sitesi esnaflarından gelen yeni bir sanayi sitesi isteğini sürekli işitiyoruz. Bu konuda Ak Parti Hatay Milletvekilimiz Abdülkadir Özel’in ciddi gayret ve çalışmaları var. İnşallah en kısa zamanda İskenderun sanayi esnafı modern bir sanayi sitesine kavuşacak” diye konuştu.

Türkiye’nin sıcak gündemi Doğu Akdeniz’de yaşanan gerilim ve Milli enerji konusunda da kısa açıklamalarda bulunan MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, “Karada bir tek çakıl taşı denizde bir damla suyumuzun hakkını hukukunu savunacağız. Milli enerjimizin Karadeniz’den sonra Akdeniz’de çıkarılmasını umut ediyoruz. Enerji alanında dışa bağımlılığımız bu enerjiler ile inşallah son bulacaktır. Bu alanda atılacak adımların arkasındayız. Yunanistan’a bir asır önce verdiğimiz cevabı yine vermek için Türk Silahlı Kuvvetlerimizde, milletimizde her zaman hazır” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder