Millet Parkında Şenlikler Devam Ediyor

16 Nisan 2019 Salı 14:34
Bu haber 549 kez okundu

Turizm Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, İskenderun Millet parkında Turizm, Sanat, Yöresel ürünlerinin sergilendiği stantlarına halk yoğun ilgi gösteriyor.

Millet Parkında Şenlikler Devam Ediyor

Turizm haftası kutlama etkinlikleri kapsamında, İskenderun Millet Parkında Turizm, Sanat, Yöresel ürünlerinin sergilendiği stantlarına halk yoğun ilgi gösteriyor.

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin’in yanı sıra vatandaşlarda yoğun katılım gösterdi.

Tek tek stantları gezen Kaymakam Yönden, satışa sunulan yemekler hakkında bilgi alırken yöresel yemeklerin tanıtımında ağırlık verilmesini memleketimizin tanıtımı açısından önemli bir yeri olduğunu belirtirken vatandaşlar ile ilgilenmeyi ve fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun “Hafta boyunca İskenderun Millet Parkında düzenlediğimiz etkinlik şenlik havasında geçmeye devam edecek. Turizm, Sanat, Yöresel ürünlerimizin sergilendiği stantlara İskenderun Halkının Yoğun ilgi gösterdiğini görüyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İskenderun Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Hidayet Şahinoğlu yaptığı konuşmasında; “Bu yıl 15-22 Nisan turizm haftası olarak etkinliğimizi millet parkında yapmamızın nedeni vatandaşımız burayı çok sevdi.  Vatandaşların ilgisi yoğundu. Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde de bundan daha güzelini yapacağız. Ayrıca İskenderun halkına da göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir hafta boyunca Karnaval halinde geçecek programın bir hafta boyunca devam edeceğini söyleyen hidayet Şahinoğlu, İskenderun halkını Millet Parkına davet ettiğini dile getirdi.

Madam Seta ipekçilik sahibi ve turizm derneği üyesi Sibel Keskin; “bu sene ilki olmasına ve hava şartlarının kötü olmasına rağmen ciddi bir ilgi topladı. Buda şunu gösteriyor halk bu tür etkinlikleri istiyorlar. Ben de İskenderun Turizm Derneği üyesi olarak bu etkinlikte yer aldım. Ciddi bir ilgi olduğunu sapladım. Bir hafta boyunca devam edecek etkinliğime herkesi davet ediyorum. Buna gerçekten İskenderun ve İskenderun Halkının ihtiyacı var” dedi.

Samandağı’nın nadide ürününü yaşatmak üzere yola çıktığını ve çalışmalarının devam ettiğini belirten Sibel Keskin, Samandağ ipeğiyle tanıştırmak için herkesi standına davet ettiğini söyledi.

Millet Parkında düzenlenen etkinlik Halk oyunları gösterisi ile devam etti.

Yorum Gönder