Milletvekili Özel’in Kurban Bayramı Mesajı

09 Ağustos 2019 Cuma 12:37
Bu haber 554 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yayınladığı mesaj ile tüm Hataylı hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Milletvekili Özel'in Kurban Bayramı Mesajı
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yayınladığı mesaj ile tüm Hataylı hemşerilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Kurban Bayramı’nın tüm hanelere mutluluk ve bereket getirmesini dileyen Milletvekili Özel açıklamasında: “Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, eşsiz zaman dilimlerinden biri olan Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların son bulduğu, ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği, huzur dolu dayanışma ve paylaşım ruhu ile kardeşliğimizi güçlendirdiğimiz mübarek zamanlardır. Bu güzel günlerin sevincini, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızın yanı sıra engelli ve kimsesiz kardeşlerimizle, huzur evindeki kıymetli büyüklerimizi ziyaret ederek, bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden cennet mekân şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimiz ile birlikte yaşamalıyız.

Tüm Hataylı hemşerilerimin, Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, Allah için kurban kesen ve kestiği kurbanı muhtaçlarla paylaşan bütün kardeşlerimizin ibadetinin Allah katında makbul olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorum Gönder