Milli İrade ve Demokrasi Nöbetine Devam!

02 Ağustos 2016 Salı 17:16
Bu haber 1393 kez okundu

Darbelere karşı tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu gibi İskenderun halkı da Demokrasi Nöbetlerine devam ediyor. İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun’da yönetimi ile birlikte Anıt alanına gelerek demokrasi nöbetinde Milli İradeye destek verdi.

Milli İrade ve Demokrasi Nöbetine Devam!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetimi ile birlikte, İskenderun Halkı her akşam anıt alanında milli iradeye sahip çıkıyor, demokrasi nöbetine devam ediyor.

Anıt alanında tutulan demokrasi nöbetlerinde her gün yatsı namazına müteakiben İlçe Müftüsü Mehmet Taştan ile ilçemizde görev yapan Camii İmamları tarafından Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar okunuyor.

Türkiye genelinde olduğu gibi İskenderun halkının da ilk günden beri her kesimiyle milli iradeye sahip çıktığını söyleyen Sabahattin Uygun,  İskenderun halkının milli birlik ve kardeşlik şuuru içinde demokrasi nöbetlerini tutmaya devam ettiğini belirtti.

İlk andan itibaren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in olağan üstü özverili gayretlerinin de takdire şayan olduğunu söyleyen İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun her zaman da başkanımızın yanındayız diyerek şu ifadelere yer verdi;  “15 Temmuz gecesinde yaşanan hain darbe girişimini her gün halkımızla ve vatansever dostlarımızla beraber tutmakta olduğumuz demokrasi nöbetlerinde şiddetle kınamaya devam ediyoruz.  Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişimin bertaraf edilmesini sağlayan, cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, tüm siyasi parti genel başkanlarımız ile milletvekillerimiz, emniyet teşkilatımız, TSK’nın şerefli mensupları ve bu aziz milletimizin oluşturduğu güç birliği ile bu alçak darbe girişimi bertaraf edilmiştir. Başkomutanımızın emri ile meydanlara indik, milli iradeye sahip çıkmaya ve demokrasi nöbetlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Devletimiz ve demokrasimiz için hiç çekinmeden bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına baş sağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. 

Yorum Gönder