Minik Yürekler Müdür Balaman’a Minnettar

30 Haziran 2021 Çarşamba 10:53
Bu haber 283 kez okundu

İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu hizmetlerle fark yaratmaya devam ediyor.

Minik Yürekler Müdür Balaman'a Minnettar
İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman göreve geldiği günden bu yana yapmış olduğu hizmetlerle fark yaratmaya devam ediyor. 
Eğitim öğretim yıllarında ve müdürlük yaptığı dönemlerde her zaman hayatı yaşayarak öğrenilmesi için çaba sarf eden İskenderun Sosyal Hizmetler müdürü Yılmaz Balaman, Hatay’ın tarihi yerlerinin gezilmesi için İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi’nde görevli çocuklara, dezavantajlı kardeşlerimiz için gezi düzenledi. 
Tekne gezileri, Tarihi ve turistik gezilerle Hatay’ın değerlerini tanıyan çocuklarımız, bu tür sosyal etkinliklerle hem hayata motive oldular hem de sevgiyle kardeşlik bağlarını güçlendirdiler. 
İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman’ın bu gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı minik yüreklerde Müdürlerine sonsuz teşekkür ettiler.
Müdür Balaman, “İskenderun Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü çocuk hakları komitesinde görevli çocuklarımıza, İlimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla gezi düzenlendi. Öncelikli dezavantajlı gruplar olmak üzere inşallah, tüm çocuklarımıza ilimizin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini tanıtmak hedefimizdir” dedi.







Yorum Gönder