Minikler Mega Radyo’dan Ses verdi!

23 Nisan 2019 Salı 17:05
Bu haber 942 kez okundu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk kez açıldığı ve Türk halkının bağımsızlığı için büyük önem taşıyan, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yalnızca Türk çocuklarına değil bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Minikler Mega Radyo'dan Ses verdi!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk kez açıldığı ve Türk halkının bağımsızlığı için büyük önem taşıyan, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yalnızca Türk çocuklarına değil bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi İskenderun’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu bağlamda Kentin tek radyosu ve güçlü sesi Radyo Mega, Arsuz Karaağaç Anaokulu öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Radyo Mega’da ‘Semir Yazıcı ile Panorama’ programında Arsuz Karaağaç Anaokulu öğrencileri tarafından şiirler ve marşlar okundu. Mega Medya stüdyolarında gerçekleşen radyo programına Arsuz Karaağaç Anaokulu Müdürü Fatma Bal, Arsuz Karaağaç Anaokulu öğretmenlerinden Senem Yenmiş ve Elif Balcıoğlu, okul öğrenci ve velileri katıldı. Program moderatörü, Gazeteci Semir Yazıcı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tarihçesini ve önemini anlatan konuşması ile başladı. Daha sonra söz alan Arsuz Karaağaç Anaokulu Müdürü Fatma Bal, 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler kapsamında okullarında gerçekleştirdikleri etkinliklerden bahsetti. 23 Nisan’ın ülkemiz için öneminden de bahseden Bal,  geleceğimiz olan çocuklarımızın doğru birey olmaları için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Konuşmaların sonunda Arsuz Karaağaç Anaokulu’nun minik öğrencileri Zeynep Bektaşlı, Dila İnan, Kamer Bozkuş, Elvin İşlek ve Nehir Bulut keyifle, günün anlam ve önemini anlatan şarkı, şiir ve marşlarını seslendirdiler. İzmir Marşını birlikte okudular, Atatürk’e şükranlarını sundular, güzel mesajlar paylaştılar.

Mega Radyo stüdyolarında gerçekleşen canlı yayında tüm samimiyet ve doğallıklarıyla cıvıl cıvıl konuşan minikler, dinleyenlere ve arkadaşlarına mesaj ve selam göndermeyi de ihmal etmediler. Tüm dinleyenlerin ve arkadaşlarının 23 Nisan çocuk bayramını Mega Radyo mikrofonlarından kutladılar.

Yorum Gönder