Mithatpaşa Okulunda Karne Sevinci!

21 Ocak 2022 Cuma 16:01
Bu haber 381 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mithat Paşa İlkokulu’nda tertip edilen Karne Törenine teşrif ederek, öğrencilerimizin karne sevincini paylaştı.

Mithatpaşa Okulunda Karne Sevinci!

İskenderun Kaymakamı  İskender  Yönden, Mithat Paşa  İlkokulu’nda  tertip  edilen Karne Törenine teşrif ederek, öğrencilerimizin karne sevincini paylaştı.

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla   İskenderun’da ki   okul  öncesi,  ilkokul, ortaokul ve lise  düzeyindeki okullarda olduğu gibi  Mithatpaşa  İlkokulu  tarafından da Karne Töreni düzenlendi.

Mithatpaşa İlkokulunda icra edilen karne töreni esnasında; öğrenci velileri ile selamlaşmasının akabinde okul binasına geçen Kaymakam Yönden, Okul Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından coşkuyla karşılandı.

Kaymakam Yönden, öğrenciler ile yakından ilgilenerek onlarla aynı sırada oturup gelecekte ne olmak istedikleri ve herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığı yönünde sohbet etmesinin ardından öğrencileri tek tek tebrik ederek karnelerini ve karne hediyelerini veren Kaymakam Yönden, kısa bir konuşma da yaparak; “İlçemiz genelinde bir eğitim ve öğretim döneminin daha başarılı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Bu süreçte özveri ile çalışan İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul personellerimize ve kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

21 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleştirilen karne törenine; Kaymakam  İskender Yönden'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ve Şube Müdürü Önder Faruk Sar ile öğrenci velileri katıldı.


Yorum Gönder