Muharip Gaziler Derneğinden Afrin’ne Destek!

24 Ocak 2018 Çarşamba 14:28
Bu haber 852 kez okundu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay şubesi gazileri, Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı.

Muharip Gaziler Derneğinden Afrin'ne Destek!

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay şubesi gazileri, Afrin’deki  ‘Zeytin Dalı Harekatı’ ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı.

Mesajda;

“Tarih, tam bağımsızlığın bekası yolunda; ihtiyatsızlar için merhametsizdir.

Ulu Önder Atatürk’e ait olan bu anlam yüklü sözler, bizlerin, geçmişin tarihsel çöküntülerine ışık oluyor.

Kurtuluş Savaşını veren, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran ve yaşamı cepheden cepheye koşmakla geçen Atatürk; “Savaş zorunlu olmadıkça; bir cinayettir.” diyor.

Ey ellerin kanlı ABD ve taşeronları!

Evet, Ulu Önderimizin dediği gibi; söz konusu yurdumuz olduğu zaman; savaş bizim zorunluluğumuz olur. Bizim kutsalımız olan bu topraklarda tüten en son ocağa kadar; size nefes alma hakkı tanımayız.

Çanakkale Savaşlarında itilaf devletlerinin komutanı İngiliz General Hamilton; “Bizi Türklerin maddi gücü değil manevi gücü mağlup etmiştir.”

İngiliz Harbiye Nazırı –Deniz Bakanı- Churchill; “Anlamıyor musunuz, biz Çanakkale’de Türk’lerle değil onların Allah’ları – İnançları ile harp ettik! Tabii ki yenildik…” itirafını unutmayınız.

Ülkemizin Güneyinde, komşu ülke Suriye’nin Kuzeyinde; hayal ettiğiniz bu ahlaksız, bu sinsi ve şeytani kumpasınızla; yeni bir Kürt İsrail’i kurmak istediğinizin bilincindeyiz.

PKK ve PYD denilen terör taşeronlarınızı kullanarak, Büyük İsrail’i kurmak yolundaki döktüğünüz kanda boğulacaksınız.

Unutmayınız ki Çanakkale’de, Sakarya’da, tüm Anadolu ’da ve Kıbrıs’ta olduğun gibi sizi bu topraklara gömdük, yine gömeriz.

Dahili ve harici bütün ihanet şebekeleri bilmelisiniz ki, 4 bin yıllık ordu ve devlet geleneği olan biz Türk milleti, yurtsuz hiç yaşamadık, ordusuz da kalmadık.

Toprak; üzerinde yaşayanların,  uğrunda can veren şehitlerine sadık kaldıkça vatan olur, vatan kalır bilinci içindeyiz.

Biz, e ve tırnak olmuş Türk milletiyiz. Kendi küllerinden yeniden doğan Türkiye halkıyız.

Bizim için Atatürk’ü sevmek ve rehber edinmek demek; özgürlük, bağımsızlık, uğruna ölünesi yurt, namus, okunan bu ezanlar ve ibadet etmek demektir.

Biz ülkesiz, devletsiz ve ordusuz yaşamadık. Ordu, vatan ve Atatürk; bizim varlık nedenimizdir, namusumuzdur. Biz, eli silah tutan kadın, erkek, yaşlı ve genç; 80 milyonluk Türkiye Ordusuyuz.

Biliyoruz, bin yıllık Haçlı – sömürgeci, kanlı, kinli ve kirli zihniyetiniz; asıl amacınız olan Anadolu’yu ele geçirmek için; Irak’ta ve Suriye’de yine hortladı.

Biz Türk Milletiyiz, Atatürk’ün Gazileriyiz! Kurtuluş Savaşında, Kıbrıs Barış Harekatında olduğu gibi, ülkemizi savunmak yolunda ölmeye yine hazırız. Ordusuyla milletiyle bizlere postallarımızı tekrar giydirmeyiniz! Ordumuz bizim canımızdır, damarlarımızda çağlayarak akan kanımızdır ve varlık nedenimizdir. Vatan uğruna şehitlik ve gazilik mertebesine erişmiş tüm evlatları olarak bu göreve hazırız ve vatan sağ olsun deriz.

Bu toprakları vatan yapan Atatürk ve silah arkadaşlarını, yine bu topraklar için, toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi, hakkın rahmetine kavuşan gazilerimizi, minet ve şükranla anıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Gönder