Muharip Gaziler’den Mega Medya’ya Teşekkür Ziyareti

04 Eylül 2019 Çarşamba 16:51
Bu haber 576 kez okundu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, beraberinde yardımcısı Şükrü Altaylı ile birlikte, Mega Medya Grubu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muharip Gaziler'den Mega Medya'ya Teşekkür Ziyareti
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, beraberinde yardımcısı Şükrü Altaylı ile birlikte, Mega Medya Grubu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Genel Müdürü Semir Yazıcı ile hoş sohbet ortamında geçen ziyaret sırasında gazilerimiz, Mega Medya olarak kendilerine gösterilen ilgi ve destekten dolayı teşekkür ettiler. Duygularını dile getiren Başkan Turhan; “Bizleri özel günlerde ve katılım gösterdiğimiz törenlerde es geçmeyen, onore eden yalnız bırakmayan, doğru, tarafsız, basın ahlak ve ilkelerinden asla ödün vermeden, yayın hayatını sürdüren Mega Medya Grubu çalışanlarına şükran ve başarılar diliyoruz” dedi.

Sorumlu ve İlkeli yayıncılık anlayışıyla kamuya pozitif habercilik hizmeti vermeye özen gösterdiklerini belirten Mega Medya Grubu genel müdürü Semir Yazıcı da ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Semir Yazıcı; “Geçmişi olmayanın geleceği olmaz, sizler bizim onur duyduğumuz geçmişimizi temsil ediyorsunuz, Bu vatan ve bayrağımız için cephede canlarınızı siper ederek mücadeleler vermişsiniz. Siz gazilerimize ve şehitlerimize saygı duymak, onore etmek, sahip çıkmak bizlerin namus borcumuz ve asli görevimizdir. Biz sadece görevimizi düzgün yapmaya çalışıyoruz. Daima yanınızda olmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. Şahsınızda Kahraman Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyoruz” ifadelerini kullandı. Mega Medya haber merkezinde gerçekleşen samimi sohbetin sonunda konuklar, ziyaretin anısına birlikte fotoğraf çekildiler.

Yorum Gönder