Muhasebeci Cahit Erdem Dualarla Uğurlandı!

27 Ocak 2018 Cumartesi 16:59
Bu haber 2358 kez okundu

İskenderun’un tanınmış Muhasebecilerinden Cahit Erdem, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Muhasebeci Cahit Erdem Dualarla Uğurlandı!

İskenderun’un tanınmış Muhasebecilerinden Cahit Erdem (60), rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Muhasebeci Cahit Erdem’in vefatı başta ailesi ve meslektaşlarını derinden üzdü.

İskenderun Pınarbaşı mahallesinin yetiştirdiği efsane futbolcu ve muhasebeci Cahit Erdem, Hürriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından, Karaağaç Asri Mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşları ve dualar arasında son yolculuğuna uğurlanan 2 çocuk babası Cahit Erdem’in ailesi, Erdem’in beklenmedik vefatından dolayı derin üzüntüye boğuldu.

Merhum Muhasebeci Cahit Erdem’in çocukları ve yakınları taziyeleri kabul ederken, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (İSMO) Başkanı Merih Hasan Yıldırım, İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun, İSMO Onursal Başkanı Alaaddin Özbübül’ün yanı sıra meslektaşları, iş ve siyaset dünyası ile merhumun dostları da bu acılı günlerinde aileyi yalnız bırakmadı.

Bizlerde Merhum Cahit Erdem’e Allahtan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.






Yorum Gönder