Muhasebecilerin Düğününde Hayat Var

26 Temmuz 2021 Pazartesi 17:16
Bu haber 335 kez okundu

Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat ve Eczacı Kemal Felah çiftinin oğlu Dr.Ender Emin Felah Mali Müşavir adayı olan Aslı Balcı ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa ilk adımı attılar.

Muhasebecilerin Düğününde Hayat Var

Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat ve  Eczacı Kemal Felah çiftinin  oğlu  Dr.Ender Emin Felah Mali Müşavir adayı olan Aslı Balcı ile bir ömür boyu sürecek mutluluğa ilk adımı attılar.

Dillere destan olan düğün İsa Taş Plazada gerçekleşen düğün merasimine Palmiye Hastanesinden Op.Dr.Yılmaz Şahutoğlu, İş insanları ve seçkin davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleşti.

Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat Felah’ı bu mutlu gününde meslektaşları da yalnız bırakmadılar.

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu genç çiftlerle bu mutlu günde birlikte oldular.

Gece boyunca müzik, dans gösterileri, Urfa Sıra geceleri çiğ köfte ziyafeti ve yemekli olarak kusursuz gerçekleşen düğün gecesinde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Şehrimizin sevilen ve başarılı Mali Müşavirlerinden L.Hayat ve Kemal Felah çifti ise, böylesi anlamlı ve mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederken, tarifi mümkün olmayan bu mutluluğu tüm anne ve babaların yaşaması temennisinde bulundular.

Gece Yaş pasta kesimi ve havai fişek gösterileri ile son buldu.

Bizlerde Genç çiftlere Ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Yorum Gönder