Murat Kayış’tan Dörtyol Çıkarması

10 Aralık 2021 Cuma 17:06
Bu haber 384 kez okundu

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri ve Başkan Adayı Murat Kayış Dörtyol da büyük bir coşku ile karşılandı.

Murat Kayış'tan Dörtyol Çıkarması

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri ve Başkan Adayı Murat Kayış Dörtyol da büyük bir coşku ile karşılandı.

Gerçekleşen toplantıya yüzlerce emekçi katılım sağlarken Başkan Adayı Murat Kayış önemli mesajlar verdi.

Kayış konuşmasında şu sözlere yer verdi; " Kıymetli dostlarım sevgili kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz. Bugün kaybettiğimiz 4 şehidimize Allah'tan rahmet ailelerine ve yüce Türk milletine başsağlığı diliyorum. İlk kurşunun atıldığı yerden haykırıyorum Vatan Bölünmez Bayrak İnmez Ezan Dinmez. Değerli kardeşlerim, görüyorum ki yoğurdun mayası tutmuş hatta yoğurt olmuş. Dün küçük kafelere sığmayan toplantılarımız bugün büyük salonlara sığmaz hale gelmiş.

Dörtyol toplantımız gösteriyor ki bugün elhamdülillah seçimi kazandığımız gün, demokrasinin tecelli ettiği gün, çalışan üyelerimizin özgürlüğünü haykırdığı gün.

Dostlarım, demokrasi yoluna çıktığımız günden bu yana sendikada ki odalarımıza sığmaz olduk.

Çıktığımız yolda her zaman biz sendikacılık yapacaksak kardeşlerimize projelerimizden bahsedeceğiz dedik, ama maalesef karşı taraftaki dostlarımız şunları söylüyorlar, yahu derdi neydi ki, birimiz Ankara'ya gider birimiz İskenderun şubede kalırdık diyorlar. Dostlarım, kardeşlerim bu kardeşinizin derdi işçilerin hizmetkarı olmak hizmetkârı bunu anlayamıyorlar.

Bölündüğümüzü, ayrıştırdığımızı iddia ediyorlar Allah aşkına şuradaki topluluğa dönüp bir bakın burada bölünmüşlük ayrılmışlık var mı?

4 yıldır koltuklarından kalkmayanlar ne oldu da toplantılara başladılar, demek ki demokrasi insanı çalıştırıyormuş, arkadaşlar başta yapmamız gerekeni sonra bırakmayacaktık bunu geçte olsa anladılar.

Genel başkanım ve bir genel başkan yardımcım ne yazık ki işverenlerin sözlerinden kendilerine feyiz almamışlar ve biz tarafız demişlerdir.

Buyursunlar desinler Dörtyol'da kim taraf bu tabloya iyi baksınlar.

Seçim sürecimizi düzeyli bir şekilde götüreceğiz ama şunu bilin ki adaletten bahsedenler, Adalet tecelli edecektir diyenler, biz zaten yıllardır demokratik seçim yapmadık mı diyenler, yarın delege başvurusu alanlar, üzülerek ifade ediyorum ki bir tarafın adayına yani şahsıma ve şahsımıza birleşmiş seçim sandık listelerini bugün değil yarın vereceğiz diye söylemde bulunuyorlar, isterseniz seçim günü verin kardeşim bu iş sandıkta bitmiştir." dedi.

Yorum Gönder