Murat Uğurlu Albümünü Tanıttı

19 Mayıs 2018 Cumartesi 19:06
Bu haber 896 kez okundu

İskenderunlu ilahi müzik sanatçısı Murat Uğurlu ilk solo albümünü tanıtmak için Mega Radyo’da yayınlanan 'Semir Yazıcı ile Panorama' programına konuk oldu.

Murat Uğurlu Albümünü Tanıttı

İskenderunlu ilahi müzik sanatçısı Murat Uğurlu ilk solo albümünü tanıtmak için Mega Radyo’da yayınlanan 'Semir Yazıcı ile Panorama' programına konuk oldu. 'Sultanım' adlı albümünde seslendirdiği ilahi eserleri tek tek dinletip tanıtan Uğurlu Radyo’da yayınlandığı esnada şarkılarına canlı olarak eşlik etti.

Hoşsohbet ortamında gerçekleşen söyleşide İlk solo albümü olarak piyasaya sürülen ‘Sultanım’ adlı albümü hakkında bilgi paylaşımında bulunan Murat Uğurlu, albümdeki 8 eserin tamamının ilahi tarzda, özgün ve kendilerine ait olduğunu belirtti.

Aynı zamanda profesyonel bir sporcu olan Murat Uğurlu, Yakın dövüş sanatında başarılı ve sevilen bir antrenör. İskenderun halkının sanata ve özellikle kendi sanatçısına sahip çıkacağını umduğunu belirten sanatçı Uğurlu’nun katıldığı program, dinleyenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  Murat Uğurlu’nun seslendirdiği eserler dinleyenleri tarafından beğenildi.

Canlı programın devam ettiği sırada sürpriz yaparak Mega Radyo stüdyosuna gelen Uğurlu’nun yakın arkadaşı, sporcu ve bestekâr sanatçı İhsan Akpınar da meslektaşına destek vererek başarılar diledi. Yakın zamanda ikinci albümünün piyasaya çıkacağını da belirten Akpınar 19 Haziran’da kendi albümünün tanıtımı kapsamında Copia Restaurant’ta birçok ünlü sanatçının katılacağı Gala gecesine tüm dostlarını davet etti.

Yorum Gönder