Nardüzü Kent Meydanı’nda Eski İş Yerlerinin Yıkımına Başlandı

24 Ekim 2018 Çarşamba 12:43
Bu haber 636 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni yapılan Nardüzü Kent Meydanı içerisinde yer alan eski iş yerlerinin yıkımını yakından takip etti.

Nardüzü Kent Meydanı'nda Eski İş Yerlerinin Yıkımına Başlandı

  Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yeni yapılan Nardüzü Kent Meydanı içerisinde yer alan eski iş yerlerinin yıkımını yakından takip etti.

Yıkım için esnafların yeni yapılan iş yerlerine transferlerinin bitmesini beklediklerini belirten Başkan Culha, “Yapımı devam etmekte olan Nardüzü Kent Meydanımızın, hızlı bir şekilde yapımına devam ediyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın iş yerlerinin tahliyesini bekliyorduk. Ve o arkadaşlarımıza yeni yaptığımız binada, ihlas ettiğimiz iş yerlerine transfer ettik. Bu transfer olayından sonra şu anda gördüğünüz gibi eski iş yerlerimizi yıkıp ve projemizi hızlı bir şekilde hayata geçirmek üzere burada bulunmaktayız. Özellikle peyzajıyla, çevre düzenlemesiyle örnek bir kent meydanı oluşturacağız burada. Bu kent meydanı yapımını oluştururken mevcut ağaçlarımıza dokunmadık gördüğünüz gibi.  Helen ağaçlar burada ve yeni ağaçları ilave edeceğiz. Ciddi anlamda da bir yeşil alan ihlas edilecek. Bu meydanımız, Nardüzü halkına kısa süre içerisinde sunulacaktır. Gerek Nardüzü mahallemize, gerekse Arsuz’umuza hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder