Nazmi Ceylan Denizciler’de Gövde Gösterisi Yaptı…

25 Mart 2024 Pazartesi 12:48
Bu haber 48 kez okundu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Denizciler Mahallesi’ndeki Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen toplantıya çok sayıda vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla katıldı.

Nazmi Ceylan Denizciler'de Gövde Gösterisi Yaptı…
İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Denizciler Mahallesi’ndeki Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen toplantıya çok sayıda vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla katıldı.

"İskenderun'u Yönetmeye Geliyoruz!"

İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, Teşkilatı'nın da hazır olduğu toplantıda tüm meclis üyeleriyle sahneye çıktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın'ın; "Yerel seçimlere tertemiz Başkan ve Meclis üyeleriyle hazırız. İskenderun'un sorunlarını biliyoruz, çözüm önerilerimiz hazır. 31 Mart akşamı Nazmi Ceylan'ı Belediye Başkanı olarak göreceğiz." Açıklamasıyla başladı.

Ceylan; "Söz veriyoruz; bu şehir hakkettiği hizmeti alacak, ne söz verdiysek yapmak boynumuzun borcudur. Her mahalleyi adım adım geziyor eksiklerini biliyoruz. Tüm mahalleleri kalkındıracak projelerimiz hazır, tek amacım sizlere mahcup olmamaktır."

"Meclis Üyelerimizle Gurur Duyuyorum"

İYİ Parti İskenderun Teşkilatıyla, Meclis Üyeleriyle halkın karşısına çıkarken listeye giren tüm meclis üyeleri halka tanıtıldı.

Ceylan; "İskenderun Meclis Üyesi listemizde Mimar, Mühendis, Doktor, Avukat, Eğitimci ve sayamadığım bir çok nitelikte ve başarılı isimler var. Şehrimizi ortak akılla yönetecek ve işin ehli olanlarla hareket edeceğiz." İfadelerini kullandı.

"1 Nisan Sabahı Her Şey Farklı Olacak!"

Nazmi Ceylan;"Biz sessiz çoğunluğuz ve sandıktan galip çıkacağız. Bu kalabalığı görenler buraya intikal edecekler ve sizlere hediye, koli, paralarla müdahale etmeye çalışacaklar, sizler buna tenezzül etmezsiniz, satın alamayacaklar!" İfadelerine yer verirken;

'Oynanmamış Maçın Kazananı Olmaz!'

Nazmi Ceylan; "Seçimler iki Parti arasında şartlandıranların oyunlarını bozduk, bizi yok sayanlar şimdi gölgemizden korkmaya başladı. Asıl korkuyu 31 mart akşamı yaşayacaklar.

Bilmiyorlar oynanmamış maçın kazananı olmaz! 31 Mart günü bu maçın galibi biz olacağız." Açıklamasında bulundu.

Toplantı başlamadan İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan için kurban kesimi yapılırken, konvoy eşliğinde uğurlandı.


Yorum Gönder