Nuran Yılmaz’a Ahde Vefa!

28 Aralık 2018 Cuma 15:50
Bu haber 746 kez okundu

Karaağaç Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi basketbol ve futbol takımları kazandıkları kupalar ile okulun adını taşıyan Nuran Yılmaz’ı mezarı başında andılar.

Nuran Yılmaz'a  Ahde Vefa!

 Karaağaç Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi basketbol ve futbol takımları kazandıkları kupalar ile okulun adını taşıyan Nuran Yılmaz’ı mezarı başında andılar.

 İskenderun şampiyonu ve Hatay ikincisi olan Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi futbol takımı bölge gruplarına kalarak şehrimizi Liseler Arası Futbol Bölge Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandılar. İskenderun ikincisi ve Hatay dördüncüsü olan Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi basketbol takımı futbol takımı ile birlikte bu başarılarını; elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden ve ailesi tarafından okula ismi verilen Nuran Yılmaz’ı mezarı başında anarak ahde vefa gösterdiler ve başarılarını merhume Nuran Yılmaz’a atfettiler.

 Okul müdürü Feremez Balaman, Nuran Yılmaz’ın mezarı başında okuduğu yasin-i şeriften sonra duygularını dile getirdi. Balaman “Bu alınan başarılardan dolayı öğrencilerimi, basketbol koçumuz Serkan Kahvecioğlu ve futbol takımı sorumlumuz İlhan Yürek’i canı gönülden tebrik ediyorum. İlçemiz ve ilimiz için çok güzel başarılar bunlar. Dileğim takımlarımızın bölge gruplarını da geçerek Türkiye Şampiyonasına kalarak şehrimizin adını tüm Türkiye’ye duyurmalarıdır. Bugün bu başarılı öğrenciler ile burada ziyaret ettiğimiz merhume Nuran Yılmaz’a Allah’tan rahmet dilerim. Böyle başarılı gençlerimiz olduktan sonra adı daima yaşamaya devam edecek.” Dedi.

 Basketbol takımı koçu Serkan Kahvecioğlu ise duygularını şu şekilde dile getirdi; “Öncelikle merhume Nuran Yılmaz’a Allah’tan rahmet diliyorum. Başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Disiplinli ve inanarak çalışarak başarılarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bize her konuda destek veren okul idarecilerimize teşekkür ediyorum.”

Yorum Gönder