Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Balcı’ya Ziyaret

12 Nisan 2018 Perşembe 16:38
Bu haber 831 kez okundu

İskenderun Esnaf Oda Başkanları, Uğur Fırat başkanlığında Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı ziyaret etti

Oda Başkanlarından Emniyet Müdürü Balcı'ya Ziyaret

İskenderun Esnaf Oda Başkanları, Uğur Fırat başkanlığında Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı ziyaret etti

HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat:

‘Polisimiz bizim yanımızda, bizde polislerimizin yanındayız’

İskenderun’daki Esnaf Oda Başkanları HESOB İkinci başkanı Uğur Fırat Başkanlığı’nda İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya bir nezaket ziyareti gerçekleşirdiler. Polis Teşkilatı’nın 173. Yıldönümü dolayısıyla İskenderun Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen ziyarette, İskenderun esnaf odaları başkanları getirdikleri ortak buketi ve çikolatayı günün anısına sundular.

Ziyarette konuşan HESOB İkinci Başkanı Uğur Fırat, “Türk Polis Teşkilatı tam 173 yıldır vatanı ve milleti için hizmet veriyor. Bayrak, vatan ve millet uğruna teşkilat mensuplarımız pek çok şehit verdi. Onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Malulen emekli polislerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Emekli olan polislerimize sevgi ve saygılarımızı yolluyoruz. Halen görev başında olan bay bayan polislerimize kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. İskenderun2da Zeki Balcı müdürümüzün yönetimindeki tüm polislerimizi, bekçilerimizi yanımızda görüyoruz. Özetle polis bizim yanımızda, bizde esnaf odaları olarak polislerimizin yanındayız. Daha nice teşkilat yıldönümlerini beraberce kutlamayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kutlama ziyaretine teşekkür eden İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı’da, “Gece gündüz vatandaşımızın can ve mal güvenliği için görev başındayız. Bundan sonra da Türk Polis Teşkilatı üzerine düşen görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir” dedi.

 

Yorum Gönder