Oda Başkanlarından Seyfi Başkan’a Nezaket Ziyareti

06 Eylül 2018 Perşembe 12:59
Bu haber 775 kez okundu

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ ve oda başkanları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Oda Başkanlarından Seyfi Başkan'a Nezaket Ziyareti

 Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ ve oda başkanları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ; “ Öncelikle Allah Hatay’ımızın birliğini, beraberliğini her zaman daim etsin. Biz Hatay’da ki 70 oda başkanı ile Türkiye’de bir örnek çalışmalar içerisindeyiz. Çok değerli İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i dürüstlüğü, ilkeli olması ve sözünün eri olmasından dolayı çok seviyoruz, zaman zaman burayı ihmal ettiğimizin bilinci içindeyiz. İnşallah bundan sonra ay da bir defa gelip istişarelerde bulunacağız ”dedi.

Teksöz,”Hado ile ilgili basından almış olduğumuz haberlerde ,”İskenderun Belediyesi Hado’ya yer vermiyor” gibi konulardan dolayı biz size ricaya geldik. Onun dışında burada bulunan değerli oda başkanlarımızın hepsinin sözcüsü olarak İskenderun’la ilgili sizden ufak tefek ricalarımızı sizlere arz etmek üzere zatalinizi makamınızda ziyaret etmek istedik. Aynı gün içerisinde bize randevu vermenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizi gerçekten kalpten içtenlikle seviyoruz bizler siyasetçi değiliz burada bulunan bütün oda başkanlarımız sizi seviyor başarılarınızın devamını diliyor ve Allah yolunuzu açık etsin diyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise ,“ değerli başkanım çok değerli oda başkanlarım Hatay’ın her rengini her mesleğini icra eden siz değerli arkadaşlarım teşrifleriniz beni ziyadesi ile memnun etti. Birebir hepiniz ile yıllardır görüşüyoruz ama böyle bir birliktelik ilk defa oldu bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye’ye örnek olan bu kadar oda başkanının bir arada beraberce,  kardeşçe, hiçbir art niyet, küçük hesaplar, küçük menfaatleri gözetmeksizin Hatay’a hizmet etmeniz de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tabi bu durum başta sayın başkanım Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A.Kadir TEKSÖZ ve sizlerin başarısından kaynaklanıyor tabi bundan sonra daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum bizleri mutlu ettiniz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve esnaf oda başkanları HADO seferleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Yorum Gönder