‘Ödüllü İskenderun Şiir Yarışmasına Davetlisiniz’

23 Haziran 2021 Çarşamba 16:35
Bu haber 441 kez okundu

Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği (HAŞYAD) İskenderun Temsilcisi Eşref Azğin Türkeri, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

‘Ödüllü İskenderun Şiir Yarışmasına Davetlisiniz'

Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği (HAŞYAD) İskenderun Temsilcisi Eşref Azğin Türkeri, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

(HAŞYAD) İskenderun Temsilcisi Eşref Azğin Türkeri, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun’a yeni çıkarmış olduğu ‘Gönül Hıçkırıkları’ adlı kitabını imzalayarak hediye etti.

Sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirten Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, (HAŞYAD) İskenderun Temsilcisi Eşref Azğin Türkeri’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

18 yaş üstü herkesi İskenderun Belediyesi ve Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği (HAŞYAD) İskenderun Temsilciliği iş birliği ile düzenlenen “Dünden Bugüne İskenderun” konulu şiir yarışmasına davet eden Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği (HAŞYAD) İskenderun Temsilcisi Eşref Azğin Türkeri, şiir yarışması hakkında bilgiler verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Eşref Azğin Türkeri; “30 Haziran 2021 günü saat 17.00’ye kadar [email protected] adresine e-posta halinde gönderilen şiirler, yarışmaya katılabilecektir.

Türkiye genelinde düzenlenen yarışmaya 18 yaşını dolduran kişilerin göndereceği tüm şiirler, titiz bir çalışma ile “Şiir Jürisi” tarafından değerlendirilecektir. Şiir yarışması sonuçları, İskenderun’un kurtuluş günü olan 05 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenecek özel tören ile açıklanacak ve tüm ödüller takdim edilecektir.

Yarışmaya gönderilen bütün şiirler T.C. İskenderun Belediyesi tarafından “İskenderun Şiir Yarışması Antoloji” kitabı içinde yer alacak ve kalıcı bir kültür yayını olarak dağıtılacaktır. Detay bilgiyi www.iskenderunbelediyesi.bel ‘den öğrenebilirsiniz.

Akdeniz’in incisi İskenderun bir başka güzeldir… Denizi, doğası, yaylaları, medeniyetler mutfağı lezzetleri, sevgi ve kardeşlik dolu hoş görü kenti İskenderun’da 365 gün keyifli bir tatil yapabilirsiniz…

Bu vesile ile insan, toplum, edebiyat, kültür ve sanat adına çok yönlü çalışmalarla, İskenderun’a değer katan T.C. İskenderun Belediyesi Başkanı Sn. M. Fatih Tosyalı ve kıymetli yöneticileri ile çalışanlarına kalbi teşekkür ediyoruz. Baki selamlar saygılar…” ifadelerini kullandı.


Yorum Gönder