Ödüllü İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması

17 Şubat 2021 Çarşamba 14:48
Bu haber 616 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü dolayısı ile İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendiklerini belirtti.

Ödüllü İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü dolayısı ile İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendiklerini belirtti.

Yarışmanın Kütür Müdürlüğünün organizasyonu ile gerçekleştirildiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı, şunları söyledi:

"Pandemi dolayısı ile yarışmamız dijital ortamda düzenlenecek. Bu gönderiyi beğenerek, yorum kısmına 3 arkadaşınızı etiketlemek ve @fatihtosyalibb hesabını takip etmek. Katılımcılar videolarını #10kıta1vatan ve @fatihtosyalibb instagram hesabını etiketleyerek yayınlayacaktır. Her hesap 1 video ile katılabilecek. Katılımcılar İstiklal Marşımızın ilk iki kıtasını okuyup video ile katılım yapabilir.

Yarışmada birinci olan kişiye tablet hediye edilecektir.2. ve 3.’ye çeşitli hediyeler verilecektir. Başlama Tarihi: 15.02.2021, Yarışma Tarihi:05.03.2021 Ödül Töreni: 12.03.2021 olarak belirlendi. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum"

Yorum Gönder