Öğretmenler Korosundan ‘Öğretmenler Günü Konseri’

27 Kasım 2017 Pazartesi 11:58
Bu haber 1329 kez okundu

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve farklı programlarda sahne alan Arsuz öğretmenler korosu, bu 24 Kasım'da da meslektaşları için sahne aldılar.

Öğretmenler Korosundan ‘Öğretmenler Günü Konseri'

Geçtiğimiz yıl temelleri atılan ve farklı programlarda sahne alan Arsuz öğretmenler korosu, bu 24 Kasım'da da meslektaşları için sahne aldılar.

Bilfen Özel Okulları Konferans Salonu'nda düzenlenen programda mesleğe yeni başlayan ve emekli olan öğretmenlerin konuşmaları, İlçe Milli Eğitim Müdürünün konuşmaları ve bir program için ilçemizde bulunan gecenin sürpriz sanatçısı Akın’ın öğretmenlerimize sürpriz yaparak Öğretmenlerimiz için bir parça seslendirmesinin ardından ilçemiz öğretmenler korosu konser verdi.

Yaklaşık 2 saat süren programda birbirinden güzel parçalar seslendirilirken Kuzeytepe Yolcu Restorantta sahne alan sanatçı Akın'ın öğretmenlerimize sürprizi de geceye ayrı bir renk kattı. Programda ayrıca öğretmenler günü için düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilirken program sonunda konuşma yapan Kaymakam Musa Sarı, Kora'ya fedakarlık göstererek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunarken başta Arsuz Milli Eğitim ordusu olmak üzere tüm öğretmen camiasının gününü tebrik ettiğini baş öğretmenden bugüne kaybettiğimiz öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, yaşayanlara ise sağlıklı ve uzun ömür dilediğini ifade etti.

Geceye Kaymakam Musa Sarı ve eşi Emine Sarı'nın yanı sıra, Garnizon Komutanı Albay Cengiz Çoban ve eşi, Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi, kurum amirleri ve eşleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul müdürleri öğretmenler ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.



Yorum Gönder