Öntürk: ‘Hatay’a Sözümüz Var Durmadan Çalışacağız…’

02 Şubat 2024 Cuma 17:05
Bu haber 117 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ilçe ziyaretleri kapsamında Payas’a bağlı Çağlalık ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Öntürk: ‘Hatay'a Sözümüz Var Durmadan Çalışacağız…'

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, ilçe ziyaretleri kapsamında Payas’a bağlı Çağlalık ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nda kendisini karşılayan vatandaşlara hitap eden Öntürk, Başkan adayı olarak gösterildiği andan itibaren Hataylılara verdiği sözü Payas’ta da tekrarladı. Öntürk, “Hatay’ı ayağa kaldırana dek durmadan çalışacağız” dedi. Öntürk’e Payas ziyaretlerinde AK Parti geçmiş dönem Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İlçe Başkanı Veysi Güler ile ilçe teşkilatı eşlik etti. Esnafları, görevi başındaki polis memurlarını, esnaf odasını ve taksici esnafı tek tek dolaşan Öntürk, son olarak Cumhur İttifakı ortağı MHP Payas İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Her gittiği mahallede yoğun ilgi ile karşılaşan Öntürk, vatandaşlarla sohbet ederek isteklerini dinledi.

TOKİ çarşı önünde ve Tütünlük Mevkii’nde gerçekleşen halk buluşmalarında vatandaşlara hitap eden Öntürk; “Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana, gece gündüz demeden Hatay ve Hataylılar için durmadan yorulmadan koşturuyoruz. Şundan emin olunuz ki bizler seçimlere; adayların sadece seçim zamanlarında göründüğü, seçim sonrasında bir anda ortadan kaybolup ulaşılamaz hale geldiği bir anlayışla yaklaşmıyoruz. Çünkü bizler Hataylıyız. Bizler aynı derdi, aynı kader ve kederi pay etmiş, en zor zamanlarımızda yan yana durmayı başarmış kardeşler topluluğuyuz. Bizler seçim üstü bir bağ ile birbirimize ve bu topraklara bağlıyız. Seçimlerden çok önce de buradaydık, seçimlerden çok sonra da biiznillah burada olacağız ve Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam ediyor olacağız” dedi.




Yorum Gönder