Onun Koltuğu ‘Gönül Tahtı’

05 Ekim 2018 Cuma 17:15
Bu haber 704 kez okundu

Her zaman halkla iç içe ve kurduğu içten gönül köprüsüyle çalışan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu personelleriyle hemhal oldu.

Onun Koltuğu ‘Gönül Tahtı'

 Her zaman halkla iç içe ve kurduğu içten gönül köprüsüyle çalışan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu personelleriyle hemhal oldu.

Sahada vatandaşla bir olan Başkan Vurucu onların isteklerini dinliyor ve yıllardır süregelen ulaşılmaz başkan algısını tamamen yok ediyor. Kimi zaman çat kapı çaya kahveye giden, kimi zaman çocuklarla sokakta sohbet ederken görebileceğiniz Başkan Vurucu bu kez de Cumhuriyet Mahallesinde yapımı devam eden İstinat duvarı çalışmasında personelleriyle duvar ördü.

Belen’lilerin gönlüne taht kurmuş, yıllardır onlarla iç içe gülüp ağlayan Başkan Vurucu, İstinat duvarının yapımında duvar işçileriyle birlikte çalışıp taş taşıdı, duvar ördü. Konu hakkında düşüncelerini ifade eden Başkan Vurucu;

“Belenli kardeşlerim benim lafta kardeşlerim değildir. Onlarla olmaktan saha da bu denli çalışmaktan gurur duyuyorum. Cumhuriyet mahallemizde yaklaşan kış aylarında yağmur sularının çevre evlere zarar vermesin diye, bir istinat duvarı yapımına başlamıştık. Bu tür ziyaretlerimde personellerimle hep istişarelerde bulunuyoruz. Direktif vermek her zaman kolaydır ya da kolay gelsin dileyip gitmekte, biz zor olanı yapıyor ve gerektiğinde personellerle çalışıyoruz. Elleri nasır tutmuş, emek kokan ustalarımla çalışmak benim için bir onurdur. Vatandaş bize koltuğumuzda oturmamız için değil, her daim ilçemizin sorunlarıyla ilgilenmemiz ve güzel projelere imza atmamız için güvenmiştir. Vakit hizmet vaktidir.” Şeklinde konuştu.

Yorum Gönder