Ordu Ticaret ve Sanayi Odası İTSO’da

16 Kasım 2021 Salı 15:42
Bu haber 340 kez okundu

İTSO Başkanı Yılmaz, İki değerli odamızın, kardeş oda protokolü kapsamında, bağlarının daha da güçlendirilmesiyle yapılacak müşterek çalışmalar ve projelerin her iki bölgeye de değer katacağına inanıyoruz” dedi.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası İTSO'da

İTSO Başkanı Yılmaz,  İki değerli odamızın, kardeş oda protokolü kapsamında, bağlarının daha da güçlendirilmesiyle yapılacak müşterek çalışmalar ve projelerin her iki bölgeye de değer katacağına inanıyoruz” dedi.

Kardeş oda olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim ve Meclis üyeleri ile misafirleri kapıda karşıladı.

toplantıda, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasında yürütülen ortak projelerin yanı sıra büyük bir kısmı sona eren Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan bölünmüş yol projesi toplantıda ele alındı.

Kardeş oda  olan Ordu Ticaret ve Sanayi Odasını İskenderun’da ağırlamanın onurunu yaşadıklarını belirten İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz  yaptığı konuşmasında; “İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Ordu Ticaret ve Sanayi Odamızın çok değerli Başkanlarını, Yönetim Kurulu Üyelerini, Meclis Üyelerini ve Genel Sekreterini odamızda ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Pandeminin olumsuz etkilerinin yavaş yavaş azaldığı bugünlerde, sizlerle yüz yüze görüşebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle Ordu’da doğup büyüyen ve yaşamının büyük bir kısmını İskenderun’da geçiren, kendini hem Ordulu hem de İskenderunlu hisseden biri olarak, burada sizlerle bir arada olmak beni çok mutlu ediyor. İki değerli odamızın, kardeş oda protokolü kapsamında, bağlarının daha da güçlendirilmesiyle yapılacak müşterek çalışmalar ve iş birliklerinin, her iki bölgeye de değer katacağına inanıyoruz” dedi

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantıda, Hatay’ın ve özellikle İskenderun’un Sanayi, Limanı, coğrafi konumu, lojistik potansiyeli ve ekonomik yapısı hakkında özet bilgiler verdi.

Uzun süredir devam eden ve sona gelinen Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan bölünmüş yol projesine de değinen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan bölünmüş yol projesine çok büyük bir bölümü tamamlandı. Projenin tamamlanması ile Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan bölünmüş yol sayesinde ticaret artacak ve mesafeler de kısalacak” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin de İTSO Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında, “Kardeş odamız olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odamıza bizleri ağırlamalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ordu ile İskenderun arasında ortak projelerle birlikte hareket ediyoruz. Karadeniz ile Akdeniz için hayati önüm arz eden ve Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayan bölünmüş yol projesine çok büyük bir bölümü tamamlandı. Projeyi yakından takip ediyoruz ve bu projenin tamamlanması ile gerek ticaret, gerek ulaşım yönünden rahatlama olacak ve potansiyeller artacak. Bu vesile tekrar bizleri ağırladığınız için Yönetim Kurulu üyelerim ve Meclis üyelerim adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, Ordu Ticaret Odası Başkan ve Yönetimine ziyaretin anısına kahve ve fincan takımından oluşan plaket takdiminde bulundular.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, İTSO Ziyaretçi Defterini de imzalayarak, iyi dilek ve temennilerde bulundu.


Yorum Gönder