Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliği Ziyaretlere Başladı!

18 Ağustos 2017 Cuma 14:52
Bu haber 1219 kez okundu

Hak- İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliğinin Hatay’da da aktif şekilde çalışmalara başladıklarını belirten İl Başkanı Ergün Eker, İl Mali Sekreteri Adem Okay ile Sağlık Sen İlçe Başkanı Mehmet Fazıl Geçer birlikte Hatay’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliği Ziyaretlere Başladı!

Hak- İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliğinin Hatay’da da aktif  şekilde çalışmalara başladıklarını belirten İl Başkanı Ergün Eker, İl Mali Sekreteri Adem Okay ile Sağlık Sen İlçe Başkanı Mehmet Fazıl Geçer birlikte Hatay’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.


Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliği Başkanı Ergün Eker, sağlık camiasında Hatay Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanı Sabahattin Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, Halk Sağlığı Müdürü Bayram Kerkez ve Sağlık Sen İl Başkanı Feleytun Fatih Gönç’e sırasıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirerek sağlıkta çalışan taşeron işçiler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti.


Eker, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde kamuda çalışan taşeron sorunları hakkında kardeş sendika olan Sağlık-Sen ile birçok konuda birlikte hareket etme kararı verildiğini ifade etti.

Ziyaretlerde Sağlık-Sen olarak, Öz Büro İş Sendikası Hatay Temsilciliği Başkanı Ergün Eker ve İl Mali Sekreteri Adem Okay’a da çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Yorum Gönder