Öz-çelik İş Sendikası Mega Medya’yı Ağırladı

20 Kasım 2020 Cuma 13:18
Bu haber 4913 kez okundu

Yeni binasına kavuşan Öz-çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Mega Medya Grubu’nu ağırladı.

Öz-çelik İş Sendikası Mega Medya'yı Ağırladı

Yeni binasına kavuşan Öz-çelik İş Sendikası İskenderun Şubesi, Mega Medya Grubu’nu ağırladı.

MEGA TV sahibi ve yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun, Mega Medya Genel Koordinatörü Semir Yazıcı ve Mega Medya çalışanları, Öz-Çelik İş İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ü makamında ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundular.

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şubesi yeni hizmet binasını tanıtan Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube mali sekreteri Veysel Yayla ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirttiler.

Yeni binada her şeyi düşündüklerini kaydeden Güngör; “Yeni binamızda bölgemizin ve ülkemizin değeri olan Özçelik İş Sendikasını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu binanın yapımında emeği geçen genel başkanıma, genel merkez yöneticilerime, şube yöneticilerime, daha da önemlisi emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Öz Çelik İş Sendikası bu ülke için bir değerdir. Kimsenin arka bahçesi olmadığımızı daha önce söylemiştim tekrar söylüyorum. Kaldı ki yönetimdeki arkadaşlarımızın kimliklerine baktığınızda çok sesliliğin, farklı görüşlerin bir araya gelmesi bir tesadüf değil bir başarıdır. Bu makam sizlerin makamı, İskenderun’un hizmetinde! Sizlere bir telefon kadar yakınız. Sizlere de teşekkür ediyorum. Haberlerimizi günü gününe yaptığınız, yaptığımız hizmetleri topluma anlattığınız için minnettarım” şeklinde konuştu.






Yorum Gönder