ÖZAK-DER Yönetiminden İTSO’ya Plaket

27 Mayıs 2022 Cuma 15:19
Bu haber 479 kez okundu

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

ÖZAK-DER Yönetiminden İTSO'ya Plaket

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Hatay (ÖZAK-DER) Başkanı Levent Erdem
Pamuk Kreş Kurucusu ve Derneğin Genel Sekreteri Selma Türkoğlu Görkem Boğa ile birlikte İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Hatay (ÖZAK-DER) Başkanı Levent Erdem ziyarette yaptığı konuşmasında; “Derneğimiz Hatay ve ilçelerini kapsamaktadır. Bu bağlamda tüm eğitim kurumları ile birlikte Okul Öncesi eğitim kurumlarımızın sorunları ile yakından ilgileniyor en yetkili birimlere kavuşturmak için çaba sarf ediyoruz. Derneğimizin kurulduğu günden bu yana her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen sizlere katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor plaket takdim ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Eğitimci olarak yaşamış olduğunuz sorunları yakından biliyor ve takip ediyoruz. Derneğinizin sorunlarını en yetkili birimlere ulaştırıyoruz. Selma Hanım da burada bizimle birlikte zaten. Her zaman yanınızdayız. Plaketiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Hatay (ÖZAK-DER)’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Genel Sekreter Figen Gül Dönmez yer aldı.

Yorum Gönder