ÖZAK-DER Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret

10 Kasım 2023 Cuma 15:10
Bu haber 164 kez okundu

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu, Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

ÖZAK-DER Yönetiminden İTSO'ya Ziyaret

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu,  Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve derneğin sorunları ile yakından ilgilenen Selma Türkoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek,  eğitim sektöründe yaşadıkları sorunları anlattı.

Eğitim sektöründen gelen ve eğitimcilerin yaşadıkları sıkıntıları  çok iyi bildiğini belirten İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  Özel Anaokulu ve kreşlerin hiç bir yerden destek almadan deprem sürecinde zor şartlar altında kısıtlı imkanlara eğitim verdiklerini belirterek, sektörün sorunlarının çözümüne yönelik  çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

Yorum Gönder