Özel Organizasyon Teknesi ‘Ata 2023’ İskenderunluların Hizmetinde

05 Ağustos 2023 Cumartesi 15:36
Bu haber 285 kez okundu

İskenderun Balıkçı Barınağında özel organizasyon teknesi olarak demirleyen ‘ATA 2023’ organizasyon teknesi bölge halkının hizmetine girdi.

Özel Organizasyon Teknesi ‘Ata 2023' İskenderunluların Hizmetinde

İskenderun Balıkçı Barınağında özel organizasyon teknesi olarak demirleyen ‘ATA 2023’ organizasyon teknesi bölge halkının hizmetine girdi.

İskenderunlu Gazetecileri ve İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği’ni tekne de kahvaltı etkinliğinde buluşturan tekne sahibi Özgür Analan, organizasyon teknelerinin bölgede büyük bir eksiklik olduğuna dikkat çekerek, bölge halkı için hizmet vermeye hazır olduklarını belirtti.

İskenderun Körfezi’nde kısa bir süre önce faaliyete başladıklarını aktaran Analan “Yüzme, evlilik teklifi, bekarlığa veda, baş başa yemek gibi organizasyonları teknemizde gerçekleştirebiliyoruz. Son zamanlarda ağırlıklı olarak evlilik teklifi organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Şehir dışından geliyorlar, daha çok Kahramanmaraş, Gaziantep gibi yerlerden geliyorlar evlilik teklifi için. Biz işimizin başındayız bekliyoruz. Şu an barınağın girişi ile sıkıntı yaşanıyor. En büyük sıkıntımız insanların buraya gelememesi her tarafı su basmasından dolayı. Sıkıntımız koşulların düzgün olmadığından dolayı insanları buraya getiremiyoruz. İyileştirme çalışmaları yapıldığı için mutluyuz her geçen gün biraz daha iyi oluyor. Balıkçı Barınağı müsait başkanla görüşmemizde belki iskele yapılacaktır” diye konuştu.

Tekne Turu sonrası konuşan İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun; “Özel Organizasyon Teknesi bölgemiz için büyük bir eksiklikti. Bu tür teknelerin faaliyetleri ile hem vatandaşlarımızın keyifli bir an geçirmelerini sağlayacak hem de yerli yabancı turistleri bölgemize çekerek, ilçemizin daha iyi tanıtılmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. İskenderun’umuza hayırlı uğurlu olsun. Bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.















Yorum Gönder