Özel Tek Seçenek Eğitim Kurumu’nda ‘Minikler Sahada’

11 Ekim 2021 Pazartesi 16:24
Bu haber 616 kez okundu

Özel Tek Seçenek Eğitim Kurumu, yeni açılan halı sahada ‘minikler sahada’ adlı futbol etkinliği gerçekleştirdi.

Özel Tek Seçenek Eğitim Kurumu'nda ‘Minikler Sahada'

Özel Tek Seçenek Eğitim Kurumu, yeni açılan halı sahada ‘minikler sahada’ adlı futbol etkinliği gerçekleştirdi. Konuyla ilgili konuşan Özel Tek Seçenek Eğitim Kurumu Kurucularından Taylan Gündoğan yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “Pandemi süreciyle birlikte yaşamın her alanında yaşanan monotonluk, oyun çağında olan çocuklarımızı da birçok alanda etkiledi.

Özellikle yüzyüze eğitimden uzak kalan çocuklarımız, evde kaldıkları dönemde birçok fiziksel aktiviteden uzak kalmışlardır. Bu durum onların eğitsel süreçlerini de olumsuz etkilemiştir.

Çocuklarımız açısından disiplin sorunları, derslere karşı isteksizlik, dijital oyunlara düşkünlük, sosyal medya bağımlılığı vb. Durumlar bu sürecin en önemli sorunları haline geldi.

Yüz yüze eğitimin başladığı andan itibaren bizlerde kurs merkezimizde çocuklarımızı yakından takip ediyoruz. Rehberlik servisimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle yapmış olduğumuz görüşmeler ve yine çocuklarımızın beklenti ve istekleri doğrultusunda sosyal, kültürel ve fiziksel etkinliklerle onların gelişimine katkı sunmayı amaçlıyoruz.

Bu amaçla Tek Seçenek Kurs Merkezi olarak gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimiz, "minikler sahada" adlı halı saha maçımız oldu. Minik futbolcularımızın birçoğu ilk defa futbol sahasında oynamanın şaşkınlığı ve sevincini yaşadılar. Bu etkinliklerimiz devam edecektir. Her şey çocuklarımız için…”

Yorum Gönder