Özel Teknofen Lisesinden İTSO’ya Ziyaret

16 Ekim 2020 Cuma 13:26
Bu haber 1302 kez okundu

Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Teknofen Lisesinden İTSO'ya Ziyaret
Özel  Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   müdürü Deniz Karaoğlan, Kurucu Musa Gök, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette yeni eğitim öğretim yılında  yaşanan sorunlar ve pandemi  süreci ele alındı.

Özel  Teknofen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi   müdürü Deniz Karaoğlan, yeni açılan  okulları hakkında İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teknik ve detaylı bilgiler verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımız, korona virüs sürecinde oldukça sıkıntılı günler yaşadılar. Önemli olan şehrimizde bu süreçte sağlık yönünden bir sorunun yaşanmamış olmasıdır. Şehrimizde Mesleki ve Teknik Liselerin artması eğitim, öğretimin yanında istihdama da katkı sağlayacağına inanıyoruz. Burada amaç nitelikli elemanların yetişecektir” dedi.

Yorum Gönder