Paşa Auto ‘Ecu Fast’ Denizciler’de Hizmete Girdi

24 Ağustos 2022 Çarşamba 16:34
Bu haber 379 kez okundu

İkinci el araba satışında markalaşan isim Paşa Auto’nun, yeni yazılım şirketi ‘Ecu Fast’ Denizciler’de hizmete girdi.

Paşa Auto ‘Ecu Fast' Denizciler'de Hizmete Girdi

İkinci el araba satışında markalaşan isim Paşa Auto’nun, yeni yazılım şirketi ‘Ecu Fast’ Denizciler’de hizmete girdi.

Açılışa; AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Abdulkerim Güven, İskenderun Turizm Derneği Başkanı Sabahattin Uygun, AK Parti ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi kesimi öncesi konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Denizcilerde faaliyete giren ‘Ecu Fast’ yazılım şirketinin bölgeye hayırlı olmasını dileyerek işletme sahibi Hüseyin Ünlü ve işletmeci Ömer Timur’a bol kazançlar diledi.

İşletme sahibi Hüseyin Ünlü, ‘Ecu Fast’ bayiliğinin bölgede tek olduğunu belirterek “EcuFast aracınızın motor işletim sistemini; kullanım tarzınıza ve ülkemizin şartlarına göre yeniden programlayarak, "Daha Güçlü" ve "Daha Ekonomik" bir araç haline getirmek için uluslararası çalışan "Yazılım Geliştirme" firmasıdır. Bunu yaparken aracın sağlıklı çalışması ve uzun ömürlü olması birinci önceliğimizdir. Yaptığımız işlemin temeli; aracın motor kapasitesi dahilinde olup, üretici tarafından kısıtlanmış güçleri ortaya çıkartmaktır. Uygulamalar genellikle OBD (diagnostik soketi) üzerinden yapılmakla birlikte, bazı araçlara ECU (Motor Kontrol Ünitesi)'nun sökülüp, masa üzerinde programlanması gerekmektedir. EcuFast uygulamasından sonra aracınızda kayda değer bir şekilde güç ve tork artışı olmaktadır. Bu güç ve tork artışıyla beraber aracınız; kullanımı daha zevkli ve daha ekonomik bir hale gelmektedir. EcuFast Yazılım işlemi; araca göre değişmekle beraber 1 saat ile 3 saat arasında bir sürede uygulanır.” İfadelerini kullandı.

Açılışın ardından iş yerini gezen protokol üyeleri işletme sahibi Hüseyin Ünlü’ye yeni iş yerinin hayırlara vesile olmasını diledi. 











w

Yorum Gönder