Payas ve Dörtyol’da Kentsel Dönüşüm Ortaklığı

09 Ekim 2018 Salı 15:35
Bu haber 799 kez okundu

Payas Belediyesi ile Dörtyol Belediyesi arasında Kentsel Dönüşüm Projelerinde Teknik Hizmetlerin Yerine getirilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Payas ve Dörtyol'da Kentsel Dönüşüm Ortaklığı

 Payas Belediyesi ile Dörtyol Belediyesi arasında Kentsel Dönüşüm Projelerinde Teknik Hizmetlerin Yerine getirilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy ile karşılıklı imzalanan protokole göre; Payas Belediyesi, Çağlalık ile Karbeyaz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projelerinde ki deneyim, bilgi ve birikimlerini aktararak Dörtyol Belediyesi tarafından gerçekleşecek projelere destek sağlayacak.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un makamında gerçekleşen işbirliği protokolünde, Başkan Toksoy, “İlçemiz Dörtyol’da kentsel dönüşüm ile ilgili birçok adım atmamıza rağmen istenilen düzeye getiremedik. Payas Belediye Başkanlığımızın gerçekleştirdiği ‘Kentsel Dönüşüm’ projeleri sürecini yakından izliyoruz. Bu başarılı çalışmaları işbirliği ile Dörtyol’a taşımayı hedefledik. Görüşmelerimiz kapsamında karşılıklı ‘Kentsel Dönüşüm Projelerinde Teknik Hizmetler’ noktasında bilgi birlikteliği, tecrübe birlikteliğini Dörtyol’a kazandırmak adına gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği için Dörtyol İlçemiz adına teşekkür ediyorum.

Türkmen İlçemiz Dörtyol’da Ocaklı ve Yeşil Mahallenin kesiştiği bölgeyi kentsel dönüşüm kapsamına alarak TOKİ başkanlığında Payas belediyesi ile işbirliği içinde buraya Dörtyol’un yeni yerleşim alanını taşıyacağız. Ayrıca bu bölgede yuvalanan terör örgütlerine destek sağlayan zihniyetin önüne geçerek; Bin Yıllık Kardeşliğimizin teminatını koruyacağız. Bu güzel işbirliği için Payas Belediye Başkanı Sn. Bekir Altan’a, çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Payas Belediyesi olarak öncelikle Kentsel Dönüşüm Ekibimizle, Dörtyol Belediyesi teknik personeline gerekli bilgi ve belgeleri paylaşacağız ve sürecin tüm basamaklarında gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

Dörtyol ve Payas Belediye Başkanları karşılıklı istişarelerin ardından el sıkışarak işbirliği protokolünü imzaladılar.

Yorum Gönder