Payas’a Millet Bahçesi

27 Mart 2021 Cumartesi 11:09
Bu haber 932 kez okundu

Payas Kalesi etrafındaki yaklaşık 38.110 m2 lik alanda; mülkiyet çoğunluğu belediyeye ait olan Payas Millet Bahçesi Projesi onaylandı.

Payas'a Millet Bahçesi

Payas Kalesi etrafındaki yaklaşık 38.110 m2 lik alanda; mülkiyet çoğunluğu belediyeye ait olan Payas Millet Bahçesi Projesi onaylandı.
Etrafındaki Payas Kalesi ile uyum içerisinde silueti bozmadan sit alanlarını koruyarak projelendirilen Millet Bahçesi projesi, Payas Belediyesi’nin Korunan Tarih,  Gelişen Şehir anlayışına bağlı kalarak hazırlandı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, projenin Karacami Mahallesi sınırları içerisinde hayata geçirilecek Millet Bahçesi’nin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, “Payas’ın coğrafyasına özgü değerleri kapsayan ve gelecekte kültürel peyzaj kimliği ile markasını temsil edecek özgünlükte bir Millet Bahçesi hayata geçirilecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile onaylanan Millet Bahçesi projemiz Payas’ımıza hayırlı olsun. Emekleri ve destekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Emin Birpınar’a, Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank’a, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a, Ak Parti MKYK üyesi ve Hatay milletvekili Sayın Hacı Bayram Türkoğlu’na, Sayın Hüseyin Yayman ‘a, Sayın Abdülkadir Özel’e, Sayın Hüseyin Şanverdi’ye, Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik’e, İl Başkanımız Sayın Adem Yeşildal’a, İlçe Başkanımız Sayın Veysi Güler’e desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.



Yorum Gönder