Penguen Bebe Açıldı

18 Mayıs 2019 Cumartesi 16:06
Bu haber 544 kez okundu

Bebek ve çocuk giyiminde miniklerin moda dünyasında yeni sezonun trend modelleriyle çocuk giyiminin önemli ismi Penguen Bebe İskenderun’da hizmete girdi.

Penguen Bebe  Açıldı
Bebek ve çocuk giyiminde miniklerin moda dünyasında yeni sezonun trend modelleriyle çocuk giyiminin önemli ismi Penguen Bebe İskenderun’da hizmete girdi.

                İskenderun Ayakkabıcılar Çarşısında bulunan mağazanın açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) Başkanı Sabahattin Uygun ile birlikte işletme sahibi Bülent Tırnaksız kesti. Açılışta bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı İskenderun’a yeni bir iş yerinin daha katıldığını belirterek: “Açılışını yapacağımız iş yerinin önce iş yeri sahibine, ailesine memleketine hayır ve bereket getirmesini diliyoruz. Buradan alışveriş yapan kişilerin de çocuklarına, ailesine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgi alan Başkan Fatih Tosyalı, Bülent Tırnaksız’a hayırlı iş ve bereket diledi.

Mağaza hakkında bilgiler veren Penguen Bebe İskenderun Şubesi sahibi Bülent Tırnaksız Penguen Bebe mağazasının uygun fiyat ve yüksek kalite endeksli bir mağaza olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi: “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Penguen Bebe mağazamız Mersin’de bulunan 3 şubeden sonra Türkiye’deki 4. şube. Farklı markalarda binlerce ürün çeşidimiz ve uygun fiyat ile İskenderunlu müşterilerimizin karşısına çıktık. 0-14 yaş grubu bebe ve çocuk giyiminin bulunduğu mağazamıza tüm anne ve anne adaylarını bekliyoruz” dedi.

 

Yorum Gönder