Pilav Evi Hizmete Açıldı

11 Temmuz 2016 Pazartesi 15:34
Bu haber 1126 kez okundu

Lezzetli ev yemekleri ve Pilav çeşitleriyle hizmet verecek olan PİLAV EVİ açıldı. Kanatlı Caddesi Koç Gıda karşısında açılan PİLAV EVİ müşterilerini bekliyor. İşyerinin açılışı yapılırken, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. PİLAV EVİ’nin işletmecisi Seda Biçer, davetlilerin göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Pilav Evi Hizmete Açıldı
Açılış Kurdelesinin kesilmesi esnasında duygu ve dileklerini dile getiren Seda Biçer, İskenderun’a yakışır güzel, nezih bir işletmeyi hayata geçirmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.  Genç işletmeci Seda Biçer; “PİLAV EVİ adından da anlaşılacağı gibi, ilçede ekonomik olduğu kadar temiz, kaliteli ve lezzetli Pilav çeşitleri ile nefis ev yemeklerini nezih bir ortamda halkın hizmetine sunacak. Mutfağımıza ve kalitemize güveniyoruz. Halkımızı gönül rahatlığıyla lezzetin yeni adresi olan PİLAV EVİ’ne bekliyoruz. Müşterilerimiz, evlere ve işyerlerine servis için bize 0326 6135858 numaralı telefondan ulaşabilirler. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, işletmemizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

PİLAV EVİ’nin işletmecisi Seda Biçer, açılışa gelen tüm konuk ve davetlilerle tek tek ilgilendi.  Açılış töreni özel olarak sunulan pilav ikramı ve sıcak sohbetlerle devam etti. Bizler de bu genç işletmeciye başarılar dilerken yeni faaliyete giren PİLAV EVİ mekanına hayırlı işler, bol kazançlar temenni ederiz.

Yorum Gönder