Polis Haftası Kutlu Olsun!

08 Nisan 2019 Pazartesi 18:17
Bu haber 678 kez okundu

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve beraberindeki heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Polis Haftası Kutlu Olsun!
Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve beraberindeki heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programı kapsamında; İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ve beraberindeki heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay; “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile asayiş ve huzurun temini açısından mesai mefhumu gözetmeksizin en iyi hizmeti sunmak amacıyla azim ve gayretle görev ifa ediyoruz. Bu ulvi görev ve sorumluluğu taşımanın kıvanç ve mutluluğunu yaşarken, Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıldönümünü de gurur ve coşkuyla idrak ediyoruz” dedi.

Kaymakam İskender Yönden, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay’ın şahsında İlçemizde görev yapan tüm emniyet teşkilatı mensuplarını bu özel ve anlamlı günlerinden dolayı tebrik ederek, görevlerinde kolaylıklar ve başarılar temenni etti. Günün anlam ve önemine yönelik duygu ve düşünceleri paylaşan Kaymakam Yönden; “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü yasalardan, desteğini halktan alan geçmişi şan ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatının 174’üncü yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Tosyalı’ya Ziyaret

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ve beraberindeki emniyet mensupları daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

10 Nisan Polis Haftasını kutlayan Başkan Fatih Tosyalı, “halkın huzur ve güven içerisinde yaşayabilmesi için gecesini gündüzüne katan, nice fedakârlıklara göğüs gererek özveri ile çalışan polis teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum. Vatan ve görev uğrunda hayatlarını feda eden emniyet şehitlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ise yeni görevlerinde Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

Yorum Gönder