Psikolog Senem Yüksek Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

21 Aralık 2023 Perşembe 17:03
Bu haber 155 kez okundu

Uzman Klinik Psikolog Senem Yüksek yeni ofisinde gerçekleştirdiği açılışla bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Psikolog Senem Yüksek Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Uzman Klinik Psikolog Senem Yüksek yeni ofisinde gerçekleştirdiği açılışla bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Yoğun katılımın olduğu açılışa; CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve üyeleri, AK Parti İskenderun Teşkilat Başkanı Bülent Özer, CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin, ÖZ-Çelik-iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun Kuyumcular, Saatçiler, Fotoğrafçılar ve Çiçekçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, Güçlü Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜÇSİAD) Hatay İl Başkanı Sabahattin Uygun, İş İnsanı Yıldırım Alpay, İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği (İSDER)Başkanı Onur Açıkalın, Uygunlar Ailesi fertleri, basın mensupları ve bir çok davetli katılım sağladı.

Açılış kurdelesi kesimi öncesi konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Psikolog Senem Hanımın faaliyete geçireceği bu işletmenin ailesine, vatandaşlara ve buradan istihdam sağlayacak olanlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. “şeklinde konuştu.

Eğitimi hakkında bilgiler veren Psikolog Senem Yüksek; “Çalışma alanları olarak; ergen, çocuk ve yetişkin olarak tüm yaş skalalarına hitap ediyorum. Aldığım eğitimlerle de terapilerimi sürdürmekteyim. Çocuklar ve ergenlerle ilgili olarak ve temelde zihin işleyiş ve algılayış şekliyle alakalı nitekim birçok eğitimlerimi tamamladım. Yeni ofisimde danışanlarıma hizmet vermeye hazırım. Açılışımıza hepiniz hoş geldiniz.” şeklinde konuştu.

İskenderun Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi, Palmiye İşhanı No:32 Kat:1 Daire:4’te hizmete giren Senem Yüksek Danışmanlık Merkezi, açılış kurdelesi kesiminin ardından hizmete açıldı.

Açılışa katılanlar daha sonra Psikoloji Merkezini gezerek bilgiler aldılar.












Yorum Gönder