Rekor Üretim

19 Ağustos 2020 Çarşamba 13:34
Bu haber 1089 kez okundu

İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider treyler üreticisi GÜVEN, hazır beton santrallerine ve inşaat sektörüne sağladığı yarı römork treyler araçlarla Türkiye’deki teslimatlarına COVID-19 Pandemi sürecini rekor üretim ile gerçekleştirmeye devam etti.

Rekor Üretim
İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin lider treyler üreticisi GÜVEN, hazır beton santrallerine ve inşaat sektörüne sağladığı yarı römork treyler araçlarla Türkiye’deki teslimatlarına COVID-19 Pandemi sürecini rekor üretim ile gerçekleştirmeye devam etti.

GÜVEN’in kurucusu ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, ürünlerinin kalitesinden, sağlamlığından ve kullanım kolaylığından dolayı en çok tercih edilen markalardan biri olduğunu dile getirdi.

Öncelik Müşteri Memnuniyeti

Yıllık 650 adet üretim kapasitesiyle diğer rakiplerini geride bırakarak bu sene 43. yılını kutlayacak olan GÜVEN, ürün çeşitliliği ve kalitesini sürekli arttırarak, müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet, ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz dolduruyor.

Bu yılki teslimatlarını, Türkiye’nin sayılı nakliye ve lojistik firmalarına teslim eden GÜVEN, üretimini İskenderun Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında gerçekleştirdiğini belirten Cemil Kirmit “Yurt dışındaki en aktif bayilerimiz olan Almanya, Fransa, S. Arabistan, Libya, Ukrayna ve Umman bayileri de bu süreçte yeni ürünlerini kesintisiz şekilde teslim aldılar. Aynı şekilde Türkiye’nin sayılı çimento lojistik firmalarından olan GÜR- AN/ İzmir ve Sera Beton/ Ankara firmaları da GÜVEN’in özel silobas ürünleriyle yenileyerek güçlü filolarını taçlandırdılar” dedi.

Tam Kadro Hazırız

Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit, GÜVEN kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermediklerini vurgulayarak “Firma olarak ürünlerimize gösterilen ilgiden dolayı geleceğe daha da GÜVEN’ le bakıyoruz. Treyler ve üst yapılı araç sektöründe tam kadro hazırız. 43 yıla yakın süredir adına yakışır şekilde üretim gerçekleştirerek sektöre dinamizm kazandıran GÜVEN, Türk işçisinin ve Türk mühendisinin becerisini, zekâsını ve alın terini bu ülke için kullanmaktan ve taviz vermeden sürdürdüğü kalite anlayışını, üretilen ürünlerin her noktasına taşımaktan mutluluk duymaktadır” diye konuştu.

2021’de Üretimde Hedef 1.000 Araç

Yer darlığından dolayı gelen taleplere geç yanıt verdiklerinin altını çizen Cemil Kirmit “Bu nedenle de üretim yapılan alanı genişletme düşüncemizi yaşama geçirdik, mevcut fabrikamızın yan tarafındaki arsaya büyük bir fabrika açmayı istiyoruz. Çünkü mevcut şartlarda müşterinin taleplerine termin anlamında cevap veremiyoruz. Müşteri bir hafta sonra mal istiyorsa biz yer darlığından dolayı maalesef en erken 4 hafta sonra cevap verebiliyoruz. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için yer sorununu çözmemiz gerektiğine inandık. 1-2 yıl arasında yatırımı tamamlamayı düşünüyoruz. Bazı şeyleri yapmak o kadar da kolay değil. Mevcut alanımızı genişleterek en kısa zamanda üretime geçmeyi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeyi istiyoruz. On yıl öncesinde 500 adet olarak gerçekleşen imalatımızı da 2021 yılında 1.000 araca çıkarmayı hedefledik” şeklinde konuştu.

Afrika Pazarına Güven Geldi

2020 yılı başında Afrika’nın gelişmiş ülkelerinden Tunus’a ilk ihracatını gerçekleştiren GÜVEN, Bugüne kadar 4 kıtada 45’i aşkın ülkeye ihracat yaparak, COVID-19 pandemi sürecinde ihracatını kesmeyerek kıtalararası ürünlerini deniz aşırı ülkelere taşımış oldu.

GÜVEN bünyesinde 100’den fazla çalışanı, bu rakamın aileleriyle birlikte minimum 500 kişiye, tedarikçiler-müşterilerle birlikte 2000 kişiye ulaştığını kaydeden Cemil Kirmit şunları söyledi: “Bu açıdan bakıldığında Güven’ın iyi bir konumda olduğunu söyleyebilirim. Kendi öz sermayemizle çalışmaları yürütmekteyiz. Burası bir aile şirketinden ziyade, bir aile okulu gibiyiz. Para kazanmak elbette önemli ama bizim için öncelik daha iyi üretim, daha fazla istihdam, iyi hizmettir. Biz ürettiğimiz ürünü hangi ülkelere daha iyi satabiliriz, biz bu düşünce ile hareket ediyoruz”

TREDER’e Yeniden Üyelik

2019 yılında Türkiye Treyler İmalatçıları Derneği TREDER‘e yeniden üye olan firma, bilgi ve birikimlerini bu platformda paylaşmayı, tecrübesiyle sektördeki firmalarla daha verimli iletişim kurmak adına böyle bir karar aldı.




Yorum Gönder