Rektör Depci’den 19 Mayıs Mesajı

19 Mayıs 2021 Çarşamba 11:30
Bu haber 451 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, Kurtuluş Mücadelesinin 102. Yıl dönümü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Depci'den 19 Mayıs Mesajı
İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Tolga Depci, Kurtuluş Mücadelesinin 102. Yıl dönümü, 19  Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Rektör Depci mesajında şu ifadelere yerverdi;
“Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mustafa Kemal ATATÜRK”
19 Mayıs Kurtuluş Mücadelesinin 102. Yıl dönümünde, tüm milletimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Milli Mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını, bütün İstiklal kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum. Üniversite olarak en büyük amaçlarımız arasında olan milli, ahlaki ve manevi değerleri yüksek, ülkesini seven, bu kadim toplumu ve “Millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne” çıkaracak olan gençlerimizin yetişmesine katkı koymak bilinci ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Saygıdeğer ve sevgili genç arkadaşlarım,  bu ülkenin yarınları olarak; anlı şanlı ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanması, istiklalimiz ve istikbalimiz için verimli ve sistemli bir şekilde daha çok çalışmalı, büyük mücadeleler verilerek kazanılan vatanımıza gözünüz gibi bakmalısınız. Ülkemizin kalkınması, cumhuriyetimizin ve milletimizin güçlenmesi için emek veren ve verecek olan, çalışan, üreten ve üretime katkı koyacak olan siz gençleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Yorum Gönder