Rektör Depci’den 24 Kasım Mesajı

24 Kasım 2021 Çarşamba 15:56
Bu haber 519 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayınladı.

Rektör Depci'den 24 Kasım Mesajı
 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayınladı.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir mesaj yayınladı. Mesajda Rektör Depci şu ifadelere yer verdi: “Mustafa Kemal Atatürk’ün “yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” dediği kıymetli öğretmenlerimiz; Başöğretmenimizin açtığı yolda milli ve manevi değerleri yüksek, vatan ve millet sevgisini benimsemiş öğrenciler yetiştirme gayretiniz için hepinize minnettarız. Öğrencilerinin hayatına ışık tutan ve bu uğurda özveri ile çalışan tüm öğretmenlerimizin ve bilim dünyasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım. Dilerim ki bu anlamlı gün, eğitim ve öğretimin ne denli önemli olduğunun bilincine varılmasına bir vesile olur. Eğitim camiasının tüm kademelerindeki öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.

Başta Büyük Önder ve başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Yorum Gönder