Rektör Depci'den Kurban Bayramı Mesajı,

27 Haziran 2023 Salı 14:41
Bu haber 204 kez okundu

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Depci'den Kurban Bayramı Mesajı,
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Aklımızda ve yüreğimizde İskenderun’umuz da dahil asrın felaketi bölgesiyle olduğu bir Kurban Bayramı'na ulaşmanın sevinci ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen Rektör Depci mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar bir yandan ibadetlerimizi yerine getirdiğimiz günlerken diğer yandan da insanlar arasında sevgi ve saygı duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerinin arttığı çok özel zamanlardır. Dostluk, kardeşlik ve dayanışma ruhunun arttığı dini, sosyal ve kültürel hayatımızın yapı taşı olarak bayramlarımız bize ait değerleri sonraki kuşaklara aktarmamızın da bir vesilesidir.

Bu kıymetli günde vatanımızda bayramlarımızı huzurla yaşayabilmemiz uğruna şehit ve gazi olanları minnetle; depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı özlem ve rahmetle anıyorum. Maneviyatı yüksek bu günlerde yalnızca sevdiklerimizle değil, sevdikleri yanında olmayanlarla da bir arada olabilmeyi bayram gayesi edinebilmeyi diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize, tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; başta İSTE Ailesi olmak üzere herkesin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dileyerek selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


Yorum Gönder