Reyhanlı’da Patlama!

05 Temmuz 2019 Cuma 14:51
Bu haber 717 kez okundu

Reyhanlı’da park halindeki otomobilde henüz bilinmeden nedenden dolayı patlama meydana geldi.

Reyhanlı'da Patlama!

Reyhanlı’da park halindeki otomobilde henüz bilinmeden nedenden dolayı patlama meydana geldi. Yapılan ilk incelemede, otomobilin içinde bulunan 3 Suriyelinin yanarak can verdiği saptanırken, yaralıların da olduğu belirtildi.. Patlama ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bugün öğle saatlerinde Reyhanlı Kaymakamlığının çok yakınında, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kenarında park halinde bulunan otomobilde, henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Çevrede büyük korkuya neden olan patlamanın ardından otomobil, alev topuna döndü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisler çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaptığı açıklamada, araçtaki patlamanın neden kaynaklandığının henüz belirlenemediğini ifade ederek, ilk tespitlere göre araçtaki üç kişinin öldüğünü söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saldırı sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Suriyeli 3 kişi ama aracın içerisinde bomba olduğu belli. İncelemeler yapılıyor, kimlik tespitleri yapılmış. Gerisinde ne var ne yok arkadaşlarımız çalışıyor. Onu da zannediyorum, kısa zamanda neticesi ortaya çıkacaktır. Şu andaki tespitler terörle bir bağlantısı olabilir istikametinde. Birkaç saat içerisinde bakanlığımız detaylı bilgi verecektir" dedi.

Yorum Gönder